News Flash:

Autostrada ursilor! Inca un urs a fost accidentat mortal pe Autostrada Sibiu – Orastie. Este al doilea caz in mai putin de 48 de ore

20 August 2018
767 Vizualizari | 0 Comentarii
urs a 90127

Inca un urs care a ajuns pe Autostrada Sibiu – Orastie a fost accidentat mortal de un sofer. Reprezentantii DRDP Brasov urmeaza sa notifice Prefectura Sibiu, considerand ca este vorba despre un fenomen, nu un caz izolat, in conditiile in care este al doilea urs lovit mortal pe autostrada.
Potrivit purtatorului de cuvant al Directiei Regionale de Drumuri si Poduri (DRDP) Brasov, Robert Elekes, ursul a ajuns pe Autostrada Sibiu – Orastie si a fost accidentat mortal de catre un sofer.

In urma impactului, nu au existat victime omenesti, iar masina a suferit avarii minore.

Ursul va fi dus la DSV, iar Directia Regionala de Drumuri si Poduri Brasov va notifica Prefectura Sibiu, considerand ca nu mai este vorba despre un caz izolat.
Ursul a fost lovit la aproximativ sase kilometri de locul in care, in noaptea de vineri spre sambata, un alt urs care a ajuns pe Autostrada Sibiu – Orastie a fost accidentat mortal. In primul caz, ursul a fost lovit mortal de o camioneta de 7 tone, care circula regulamentar pe autostrada, in zona Saliste, in judetul Sibiu.

Reprezentantii DRDP Brasov au verificat gardul de siguranta din zona incidentului, insa nu au fost gasite semne pe unde ar fi patruns ursul in zona autostrazii.


urs brasov prefectura sibiu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1197 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006530 (s)