News Flash:

Autostrada A6 a intrat in reparatii

11 August 2015
1194 Vizualizari | 0 Comentarii
autostrada sibiu
Drumul de legatura dintre centura de ocolire a Lugojului si autostrada A1, cunoscut ca fiind prima portiune din viitoarea autostrada A6, a fost afectata de grave probleme din cauza alunecarilor de teren care au avut loc la ”malurile” de pe marginea soselei. Aflata in garantie, portiunea de sosea se afla in acest moment in reparatii.
Pe marginea celor 11 kilometri ai autostrazii A6, cea care ar trebui sa faca legatura dintre Lugoj si Calafat, intre centura de ocolire a Lugojului si nodul de urcare pe autostrada A1, sigurii deschisi circulatiei, au aparut la inceputul anului grave probleme in zona unde au fost realizate malurile de delimitare a soselei. Au fost constatate alunecari de teren, pamantul folosit la ridicarea acelor maluri alunecand spre carosabil. Chiar daca circulatia nu a fost decat partial afectata, fara a fi inchisa, o parte din pamant a ajuns pe marginile soselei, scrie tion.ro.
Lucrarea este in garantie, constructia fiind realizata de acelasi constructor care a facut si lotul 1 din autostrada Lugoj – Deva, fiind parte din proiect. In aceste conditii, responsabilitatea reparatiilor apartine constructorului.
Ultimele imagini publicate de utilizatorii forumului peundemerg.ro arata ca in acea zona chiar se lucreaza la reparatia si eliminarea efectelor alunecarilor de teren. Pe teren sunt mai multe utilaje, acestea lucrand la remedierea problemelor aparute. Circulatia nu este afectata, iar accesul spre A1 nu este oprit. De intervenit se intervine in mai multe zone.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1166 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006349 (s)