News Flash:

Autoritatile, puse in alerta de Sebastian Ghita

15 Ianuarie 2017
1274 Vizualizari | 0 Comentarii
sebastian ghita3
Suspendarea adjunctului SRI, Florian Coldea, ancheta interna in Politia Romana si verificarea, pentru a doua oara, a doctoratului Laurei Codruta Kovesi. Sunt doar cateva dintre rezultatele dezvaluirilor facute de Sebastian Ghita, cel care este cautat acum de procurori din doua parchete.
In ultimele luni, Sebastian Ghita, cercetat in mai multe dosare, a reusit sa alerteze autoritatile din Romania, facand dezvaluiri despre persoane cu functii importante in stat. Principalele tinte ale lui Ghita au fost Florian Coldea, prim-adjunct suspendat al directorului SRI, si Laura Codruta Kovesi, procuror sef al DNA.
Primul scandal, in care au fost angrenate mai multe institutii ale statului, a avut-o in centru pe Laura Codruta Kovesi, procurorul sef al DNA. Directia Nationala Anticoruptie este parchetul care are in instrumentare doua cauze in care Ghita este vizat, in alte doua dosar fiind trimis in judecata.
In data de 27 septembrie, Sebastian Ghita a depus la Parchetul General un autodenunt in care sustinea ca, impreuna cu mai multi demnitari ai statului roman, a participat la falsificarea raportului tehnic de expertiza a tezei de doctorat a procurorului-sef DNA, Laura Codruta Kovesi. Ulterior, procurorii au deschis un dosar, fiind audiate mai multe persoane. Pe parcursul anchetei, fostul deputat nu a putut sa isi probeze spusele, astfel ca dosarul a fost clasat. Tot in acel context, Ghita sustinea ca a avut o relatie de prietenie cu Kovesi si a vorbit pentru prima data de mailul cucuveaua mov. "Nu am fost, nu sunt si nu voi fi prietena cu inculpatul Ghita Sebastian", a replicat procurorul sef al DNA.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1238 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004689 (s)