News Flash:

Autoritatile din Caras-Severin verifica modul cum s-au facut deszapezirile pe drumurile judetene

13 Ianuarie 2017
1190 Vizualizari | 0 Comentarii
deszapezire1
O echipa formata din reprezentanti ai Directiei de Administrare a Domeniului Public si Privat Caras-Severin si ai Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice din Inspectoratul Judetean de Politie se afla, incepand de joi, pe teren, pentru a verifica modul in care se face deszapezirea drumurilor judetene din zonele muntoase. 
'La inceputul acestei saptamani s-a luat decizia ca joi, 12 ianuarie, o echipa a Directiei de Administrare a Domeniului Public si Privat Caras-Severin, impreuna cu Serviciul de Investigare a Criminalitatii Economice din IPJ Caras-Severin, sa verifice modul in care se face deszapezirea drumurilor judetene in zonele montane. In prezent, acestia se afla pe drumul Resita - Valiug si se vor deplasa, in perioada urmatoare, pe alte drumuri judetene', a afirmat Camelia Basaraba, sef Serviciu Comunicare din Consiliul Judetean Caras-Severin. 
Potrivit Cameliei Basaraba, aceste controale se fac periodic si au ca tematica, printre altele, verificarea materialului antiderapant folosit de catre firmele contractante, provenienta si calitatea acestuia. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1221 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006047 (s)