News Flash:

Aurelian Temisan, in doliu! A murit mama sa

20 Februarie 2015
1328 Vizualizari | 0 Comentarii
Aurelian Temisan trece prin cel mai greu moment din viata. Mama lui, Mihaela- Eleonora, s-a stins din viata la 11 luni de cand a murit si tatal sau.

Dupa aproape un an de cand a ramas fara tata, Aurelian Temisan a ramas si faramama. Cea care i-a dat viata a decedat, marti, din cauza unor probleme de sanatate.

Artistul a lasat un mesaj tulburator pe pagina lui de Facebook, dupa cateva ore de la decesul mamei sale.

"Spuneam candva, in ianuarie, ca atunci cand iti doresti ceva din toti porii, Universul lucreaza la asta. Asa este, numai ca unele dorinte sunt mai puternice decat altele. Dorinta mea era de a ma bucura in continuare de prezenta mamei mele pe acest pamant, chiar daca tata a hotarat ca in 2014 sa inceapa o alta calatorie. Universul m-a ascultat, dar nu mi-a dat creditul necesar. Se pare ca mama a fost mult mai convingatoare cand si-a propus sa isi continue relatia pamanteana de peste 48 de ani cu tata, dar de aceasta data departe de lumeaasta zbuciumata.

Doare tare rau. Doare, dar nu pot decat sa ma uit in sus, sa zambesc, sa "invidiez" legatura puternica pe care au avut-o parintii mei, sa ma rog pentru ei si sa sper ca in curand vor fi din nou impreuna.

Am mintea destul de confuza si totusi imi umbla prin cap niste versuri de care mi-a fost teama toata viata si pe care acum le simt cu tot corpul: "Cine are parinti, are inca trecut / Cine are parinti, nu e inca pierdut". Sper sa nu fiu pierdut. Sper sa fiu cat mai mult timp legatura cu "trecutul" fetitei mele.

Dumnezeu sa te odihneasca Mihaela- Eleonora ! Dumnezeu sa te ierte, mama!", a scris artistul, pe Facebook.
 Click.ro

aurelian temisan mama artistul asta zbuciumata
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1153 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005570 (s)