News Flash:

Audieri la DNA in dosarul Hexi Pharma

2 Iunie 2016
1175 Vizualizari | 0 Comentarii
hexi2
Flori Dinu, directorul Hexi Pharma, Uliana Ochinciuc, sotia lui Dan Condrea si Miron Panaitescu, fost director al companiei Hexi Med sunt audiati joi dimineata la sediul DNA.
UPDATE 10:20 -Sotia lui Dan Condrea, Uliana Ochinciuc, a ajuns la sediul DNA pentru a fi audiata
Sotia lui Dan Condrea, Uliana Ochinciuc, a ajuns, joi dimineata, la sediul DNA pentru a fi audiata in dosarul in care mai sunt audiati si directorul Hexi Pharma Flori Dinu si fostul director Hexi Med Miron Panaitescu.
Uliana Ochinciuc a ajuns joi dimineasa la sediul DNA insotita de avocat pentru a fi audiata de procuri. Aceasta nu a facut nicio declaratie in fata jurnalistilor la momentul sosirii la sediul DNA.
In acelasi dosar este audiat si fratele acesteia, angajat al companiei Hexi Pharma care a ajuns la DNA insotit de avocatul sau.
Avocatul firmei este audiat si el de procuroii Directiei Nationale Anticoruptie in noul dosar care vizeaza activitatea companiei Hexi Pharma.
Flori Dinu a ajuns si ea din arestul la domiciliu pentru a da explicatii in dosar. Aceasta se afla in arest la domiciliu incepand de sambata, fiind acuzata de 99 de infractiuni de inselaciune in forma continuata, 29 de infractiuni de inselaciune si participatie improprie la zadarnicirea combaterii bolilor.
Potrivit procurorilor de la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, Flori Dinu, "in calitate de director general al Hexi Pharma, avand atributii in special pe partea de vanzari desfasurata de societate, la instigarea numitului Dan Alexandru Condrea si cunoscand ca produsele comercializate nu respecta specificatiile din etichete, a coordonat intreg personalul care a promovat produsele si a intermediat activitatea de negociere si incheiere de contracte de furnizare, inducand in eroare reprezentantii unitatilor medicale care au achizitionat produsele".
UPDATE 10:06 - Miron Panaitescu, fost director al companiei Hexi Med, adus din arest la DNA 
Miron Panaitescu, fost director al companiei Hexi Med, a fost adus din arest, joi, pentru a fi audiat in dosarul in care este audiata si Flori Dinu.
Miron Panaitescu fostul director al firmei Hexi Med si prieten cu Dan Condrea a ajuns joi dimineata la sediul DNA pentru a fi audiat intr-un nou dosar care vizeaza compania Hexi Pharma.
Acesta a fost adus direct din inchisoare, de la Penitenciarul Rahova acolo unde se afla din decembrie 2015, pentru a executa o pedeapsa contopita pentru delapidare si ucidere din culpa.
Mai multe persoane sunt audiate in acelasi dosar de procurorii DNA, printre care si Flori Dinu directorul Hexi Pharma care de sambata se afla in arest la domiciu fiind acuzata de 99 de infractiuni de inselaciune in forma continuata, 29 de infractiuni de inselaciune si participatie improprie la zadarnicirea combaterii bolilor.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1355 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007858 (s)