News Flash:

Au trecut 7 ani de la terminarea serialului «La Bloc». Iata ce face acum Americanu'

1 Iulie 2016
1407 Vizualizari | 0 Comentarii
emil mitrache
Anii au trecut, iar viata actorului Emil Mitrache, cel care a devenit cunoscut gratie simpaticului personaj Americanu' din serialul «La Bloc», s-a schimbat radical. Departe de platourile de filmare, Emil este un om extrem de vesel si de optimist care se ocupa de educatia celor doi baieti, Edi si Teo, in varsta de sapte si cinci ani. Chiar si asa, carismaticul actor are un mare regret. Iubeste sa faca meseria pe care o adora atat de mult, pe care din pacate nu o poate practica in prezent din cauza ofertelor de roluri care lipsesc cu desavarsire.

«Din pacate nu am mai primit nicio ofera de vreun rol de aproape sapte ani. Sincer va spun, imi doresc foarte mult sa joc in continuare, dar din pacate sitcom-urile nu mai sunt la mare cautare in Romania asa cum au fost o data. Acum a venit timpul emisiunilor de tip reality-show, ele sunt la moda. Nu am ce sa fac decat sa astept poate la un moment dat ma va dori cineva», a marturisit Emil Mitrache.

Emil Mitrache s-a casatorit civil cu partenera sa, Cristina, in anul 2014, dupa o relatie de 8 ani si jumatate. Cei doi s-au cunoscut la un botez si a fost dragoste la prima vedere, spunand in cele din urma «DA» in fata ofiterului Starii Civile fix de ziua de nastere a Cristinei. Cei doi au impreuna doi baieti, Teo si Edi. «Cel mare merge la scoala acum. Este in clasa 0. Este foarte devreme sa va spun daca are vreo inclinatie spre actorie. Cu toate ca mi-ar placea. Eu ma ocupa de ei, dar pana la urma ei vor decide pe ce drum o vor lua», ne-am mai spus el.

Galerie Foto

emil_mitrache2
americanu la bloc casatorit
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1388 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007115 (s)