News Flash:

Au facut un nou miracol! Tricolorele s-au calificat in semifinalele Campionatului Mondiald e handbal feminin, dupa ce au eliminat tara gazda Danemarca

17 Decembrie 2015
1097 Vizualizari | 0 Comentarii
handb al romania
Echipa nationala de handbal feminin a Romaniei a obtinut o calificare magnifica in semifinalele Campionatului Mondial de handbal feminin, dupa ce a invins echipa tarii gazda, Danemarca, scor 31-30, la capatul prelungirilor.

Meciul a fost unul extrem de tensionat, probabil cel mai tensionat de la acest campionat mondial, jucatoarele noastre conducand aproape tot meciul, cu exceptia unui minut din prelungiri.

Prima repriza a fost la discretia romancelor, care au reusit sa termine in avantaj,scor 13-10. De altfel, "tricolorele" nu au condus in niciun moment la mai mult de trei goluri distanta, fiind egalate de cateva ori.

Cu o Cristina Neagu fabuloasa, marcatoare a 15 goluri, Romania a fost insa egalata in repriza a doua, scor 27-27, dupa ce ultimul minut a fost de-a dreptul dramatic. Danezele au ratat o lovitura de la 7 metri, dar imediat au obtinut inca una si au reusit sa egaleze. Cu cateva secunde inainte de finalul celor 60 de minute, Romania a atacat si a obtinut o lovitura de la 7 metri in chiar ultima secunda, insa Neagu a ratat-o.

In prima repriza de prelungiri, danezele au preluat conducerea pentru prima oara, insa pentru scurt timp, dar romancele au rezistat psihic si fizic si au reusit sa revina la conducere. In ultimul minut al prelungirilor, danezele au egalat la 30, iar Ada Nechita a reusit, in ultimele secunde, sa marcheze golul castigator.

meciul tensionat prelungiri scor cristina neagu ada nechita
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1192 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005283 (s)