News Flash:

Au aparut primele imagini cu tinerele din Timisoara inainte de tragedia din lacul Ghiroc. Cum au fost surprinse

24 Mai 2018
1092 Vizualizari | 0 Comentarii
tinere9

Verificarile in cazul tinerilor care au cazut cu masina in lacul Ghiroc din Arad, tragedie care a dus la moartea celor doua fete aflate in masina, scot lalumina amanunte socante. Anchetatorii au obtinut imagini cu masina inainte de accident.

Pe imaginile de pe camerele de supraveghere de la cabana unde erau cazati tinerii se vede ca acestia au plecat dimineata. La volan s-a urcat Adelina, care poate fi recunoscuta dupa costumul de baie si sapca cu care abia postase un selfie pe Facebook. Prietenul ei, in sort si la bustul gol, s-a urcat in dreapta fata, langa ea.

Cateva cadre mai tarziu, apar si ceilalti doi, tot ca un cuplu: Laura urca in spatele soferitei, iar prietenul ei in dreapta spate. Laura este cu bluza roz cu care, de asemenea, tocmai isi facuse un selfie.
Cand s-a intamplat tragedia, locurile in masina erau ocupate altfel: in fata stateau fetele, purtand centura de siguranta, iar in spate stateau baietii, ceea ce inseamna ca, cel mai probabil, la un monent dat au schimbat locurile si Laura a trecut in fata, langa Adelina.

Dupa ce a cazut in lac, in urma unei manevre gresite in timpul drifturilor, baietii din spate au reusit sa se salveze, insa fetele nu au mai putut iesi din masina. Ele au fost scoase de echipele de salvatori si, in ciuda eforturilor medicilor, nu au mai putut fi aduse la viata. sursa: ziuadevest.ro

Galerie Foto

tinere1
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1155 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005881 (s)