News Flash:

Au aparut primele imagini cu momentul in care tanara insarcinata este impinsa in fata metroului - VIDEO. ATENTIE, IMAGINI CARE VA POT AFECTA EMOTIONAL!

14 Decembrie 2017
1342 Vizualizari | 0 Comentarii
Dristor

Au aparut primele imagini cu momentul in care Magdalena Serban a impins-o pe Alina Ciucu, tanara de 25 de ani, insarcinata, pe sinele de metrou din statia Dristor.

In imagini se poate vedea ca Alina Ciucu, tanara ucisa, nu a avut nicio sansa, iar felul in care Magdalena Serban a impins-o a luat-o efectiv prin surprindere.

Criminala o impinge pe tanara de 25 de ani pe sine, iar cand aceasta incearca sa se urce, o loveste cu piciorul. Desi pe peron mai erau persoane, asa cum se vede pe imagini, nimeni nu a intervenit. La doar doua secunde, a venit trenul care a ucis-o.

Magdalena Serban este cercetata pentru omor si tentativa de omor, au anuntat procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti. Ea va fi prezentata magistratilor cu propunere de arestare preventiva.

Potrivit unui comunicat de presa transmis de catre reprezentantii Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, Magdalena Serban este cercetata pentru infractiunile de omor calificat si tentativa de omor.

Galerie Video

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1134 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006369 (s)