News Flash:

Au aparut deja intoxicari. Liviu Dragnea ar fi cercetat de procurorii brazilieni

3 Iulie 2017
1139 Vizualizari | 0 Comentarii
liviu dragnea
Apar in spatiul public tot felul de intoxicari ale unor site-uri obscure, finantate de tot felul de servicii care au interesul de a-l denigra pe Liviu Dragnea. 

Potrivit unei investigatii facute de jurnalistii de la RISE Project cu privire la vacantele lui Liviu Dragnea in Brazilia si presupusele sale proprietati in America de Sud a devenit subiect de documentar la o televiziune din Brazilia. Mai mult decat atat, procurorii brazilieni ar fi deschis o ancheta in acest sens si efectueaza cercetari. Anuntul facut de RISE Project nu prezinta insa prea multa credibilitate intrucat aceste informatii ar putea ascunde o intreaga agenda de interese ale unor oameni porniti impotriva lui Liviu Dragnea. 
Potrivit unor zvonuri, procurorii federali investigheaza "cetatea romaneasca" de la Cumbuco, la 50 de km de Fortaleza, unde Liviu Dragnea si-a petrecut mai multe concedii. Jurnalistii brazilieni amintesc de moartea milionarului Costel Comana in toaleta unui avion si afirma ca procurorii au in vizor atat romani, cat si localnici, cum ar fi omul de afaceri Cauby Júnior.

liviu dragnea credibilitate interese procurorii
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1225 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005834 (s)