News Flash:

ATENTIE! Timisorenii vor fi panditi la fiecare colt de strada! Iata ce vi se pregateste

31 August 2015
1284 Vizualizari | 0 Comentarii
supraveghere
Vom avea un oras mai sigur! Asta promite Primaria Timisoara care a intrat in linie dreapta cu motnarea de camere video de supraveghere in mai multe locuri publice din municipiu in speranta ca aceasta ii va descuraja pe infractori.
Au fost montate o buna parte din camere, iar centrul de comanda de la sediul Politie Locale Timisoara a fost deja instalat si dotat in totalitate.
In doar cateva luni, sistemul va intra in ultimele teste, iar apoi va functiona non stop.
Proiectul „Sistem de supraveghere pentru cresterea sigurantei si prevenirea criminalitatii in municipiul Timisoara” va insemna instalarea a 94 de camere de supraveghere in 13 locuri publice. Imaginile surprinse de acestea vor fi vizionate in timp real la dispecerat, astfel ca politistii vor putea interveni cu mai multa operativitate.
Pana acum s-au pus camere la sediul Primariei Municipiului Timisoara, in Piata Victoriei, Piata Badea Cartan, Piata 700, Piata Libertatii, liceele G. Moisil, CD Loga, J.L. Calderon si Carmen Sylva.
Din pricina altor lucrari, montarea unor stalpi, respectiv reabilitarea unor fatade, in celelalte locatii instalarea e intarziata, iar executantul a cerut o prelungire a termenului de finalizare, scrie opiniatimisoarei.ro.
Astfel ca, Big Brother va fi gata abia la 31 decembrie.
Valoarea totala a proiectului este de 3,9 milioane de lei, contributia din bugetul local fiind de aproape 127.000 de lei.

primaria timisoara
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1148 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006610 (s)