News Flash:

Atentie, soferi! Un nou sens giratoriu in Timisoara

25 Septembrie 2015
1182 Vizualizari | 0 Comentarii
giratie
Tot mai multe sensuri giratorii pe strazile Timisoarei. O noua astfel de amenajare ar urma sa apara pana la sfarsitul anului in zona Lunei – Fabric. Autoritatile locale pregatesc realizarea unui sens giratoriu la intersectia strazii Stefan Octavian Iosif cu strada Iepurelui – Baba Dochia. In zona a inceput deja santierul, pentru ca se lucreaza la refacerea strazii Iepurelui.
Oficialii Primariei Timisoara au receptionat, joi, lucrarile de pe strada Pestalozzi, artera refacuta in cadrul programului de reparatii, si cu aceasta ocazie au prezentat si ce alte planuri au in continuare.
Lucrarile continua pe strada Iepurelui, dupa Fabrica de Bere, spre strada Baba Dochia, unde a fost decopertata o portiune de drum, se pun borduri, se va asterne covor asfaltic nou si se vor reface trotuarele. In zona va aparea si un nou sens giratoriu, la intersectia cu strada Stefan Octavian Iosif, scrie tion.ro.
Lucrarile ar urma sa se finalizeze pana la venirea iernii. Cel putin asa da asigurari primarul Nicolae Robu.
„La intersectia strazii Iepurelui, care se prelungeste cu strada Baba Dochia, cu strada Stefan Octavian Iosif dorim sa facem un sens giratoriu, pentru ca este nebunie in trafic in aceasta intersectie. De asemenea, vom amenaja strada Iepurelui, vom face si trotuare, pentru ca aici din pacate n-au existat trotuare. Erau niste copaci batrani, cu radacinile ridicate, fara exagerare, la 30, pana la 50 de centimetri, si trotuarele erau impracticabile, tot asfaltul era crapat, umflat (…) Vom amenaja trotuare civilizate, cum am facut si pe strada Pestalozzi, benzile de circulatie vor fi cu covor asfaltic, bordurile vor fi schimbate, pentru ca pe portiuni ele sunt degradate – acolo unde sunt bune se pastreaza, evident – si in urma finalizarii acestei lucrari, lucru care vrem sa se intample pana la venirea iernii, in orice caz, vom avea cu totul alta functionalitate a zonei si alt aspect”, a explicat Robu la fata locului.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1280 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005795 (s)