News Flash:

Atentie, soferi! Se inchide traficul in centru

2 Iulie 2015
1409 Vizualizari | 0 Comentarii
A doua editie a Cupei Romaniei la Automobilism se va desfasura, la fel ca prima, in capitala Banatului. Competitia va avea patru sectiuni: viteza pe circuit urban sau Speed Trial, raliuri de orientare, drift show si karting.

Luptatorul K1 Catalin Morosanu este invitat special al evenimentului si va da startul la competitia de raliuri de orientare, care incepe sambata, de la ora 15:00, in Piata Huniade.

Cursa de orientare este cu totul speciala de aceasta data, cu un traseu amplu, care va insuma cumulat cate 4 ore. Vor participa si echipaje din strainatate, o premiera pentru acest gen de competitie.

Duminica se va concura la celelalte probe, incepand de dimineata. Pe langa echipajele din afara sunt asteptate si echipaje din mai multe judete ale tarii.

Piata Huniade, locul unde se vor petrece multe dintre curse, va fi inchisa circulatiei, incepand de sambata, 4 iulie, de la ora 8:00, pana duminica, 5 iulie, la ora 21:00, potrivit opiniatimisoarei.ro.

De asemenea, duminica se vor inchide Bulevardul I. C Bratianu, pana la intersectia cu Michelangelo, precum si strada 20 Decembrie 1898, pana la intersectia cu strada Nikolaus Lenau (parcare Hotel Central). In plus, troleibuzul 16 va circula deviat.

editie capitala banatului speed trial catalin morosanu piata huniade
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1179 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005969 (s)