News Flash:

Atentie, soferi! Se deschide un nou santier in Timisoara

17 Iunie 2015
1632 Vizualizari | 0 Comentarii
Reprezentantii Primariei Timisoara au anuntat inca de la inceputul anului, in februarie, ca au dat drumul licitatiei pentru extinderea la patru benzi a strazii Dr. Aurel Paunescu-Podeanu, pentru desemnarea executantului acestei lucrari. Castigatorul a fost anuntat insa de-abia acum, autoritatile locale explicand ca, si in acest caz, a existat o contestatie. In cele din urma, procedurile au fost duse la bun sfarsit, iar de lucrare se va ocupa SC Sylc Con Trans, o firma din Arad care a mai avut contracte cu Primaria Timisoara.
Sunt prevazute extinderea strazii Podeanu pe o lungime de aproape un kilometru, amenajarea de trotuare, locuri de parcare, spatii verzi si piste pentru biciclisti.
In zona ar urma sa fie realizate aproximativ 230 de locuri de parcare, potrivit autoritatilor locale, scrie tion.ro.
De asemenea, este prevazuta si amenajarea unui sens giratoriu in zona dinspre Stadionul „Dan Paltinisanu”, spre Novatim, Aleea FC Ripensia – strada Surorile Martir Caceu.
„Durata de executie este de 3 luni de la data emiterii ordinului de incepere a lucrarii. Lucram in forta, e o lucrare destul de grea, va fi spectaculoasa, nu numai extrem de utila, vom amenaja si un sens giratoriu in zona Novatim si vom rezolva problema acelei intersectii”, a explicat primarul Nicolae Robu.
Asta inseamna ca la inceput de toamna ar trebui sa se termine cu santierul pe strada Dr. Aurel-Paunescu Podeanu. In perioada imediat urmatoare va fi predat amplasamentul, spun reprezentantii municipalitatii.
Investitia era estimata la aproape 8,8 milioane de lei, dar contractul a fost atribuit la valoarea de 5,5 milioane lei fara TVA in urma licitatiei.

primaria timisoara
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1137 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005297 (s)