News Flash:

ATENTIE! Se circula cu restrictii pe Defileul Jiului

13 Aprilie 2015
1740 Vizualizari | 0 Comentarii
Circulatia autovehiculelor se desfasoara cu restrictii de drum in lucru pe Defileul Jiului si pe podul din localitatea Soimus, care face legatura intre DN 7 si autostrada A1 - tronsonul Deva-Sibiu, soferii fiind sfatuiti de politisti sa reduca viteza si sa conduca prudent. 
"Pe Valea Jiului, in perioada urmatoare, circulatia rutiera pe DN66 Bumbesti-Jiu - Petrosani, tronsonul cuprins intre kilometrii 93+500 si 126+000, se va desfasura in conditii de drum in lucru. Conducatorii auto sunt sfatuiti sa manifeste prudenta sporita la volan si sa reduca viteza de deplasare in zona respectiva', a declarat luni purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Hunedoara, Bogdan Nitu. 
De asemenea, din cauza lucrarilor de reabilitare a podului de peste raul Mures, din localitatea Soimus, pe un sector de 600 de metri circulatia este restrictionata. Este afectata o banda de mers, iar traficul se desfasoara alternativ, dirijat de politisti. Pe acest segment de drum este permisa doar circulatia autovehiculelor cu masa totala maxim admisa mai mica de 7,5 tone. De asemenea, pot circula autovehiculele speciale destinate interventiilor si mijloacele de transport in comun. 
Autovehiculele cu masa maxima admisa mai mare de 7,5 tone vor trebui sa urmeze rute ocolitoare prin nodul rutier de autostrada din localitatea Simeria. AGERPRES

defileul jiului localitatea soimus tronsonul deva-sibiu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1091 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004539 (s)