News Flash:

ATENTIE! RATT anunta devieri de trafic in zona Stefan cel Mare!

23 Mai 2015
1461 Vizualizari | 1 Comentarii
tramvai1
Reprezentantii Regiei Autonome de Transport Timisoara au anuntat devierea liniilor de tramvai 4 si 10 pe tronsonul Piata Traian – Piata Banatul si suspendarea circulatiei pe linia 6, pana in data de 2 iunie.
„In perioada 23.05.2015 – 02.06.2015 se vor modifica traseele pe liniile mentionate mai sus in vederea demararii lucrarilor de reabilitare pe strada Stefan cel Mare, intre strazile Johan Heinrich Pestalozzi si Stefan O. Iosif”, au precizat reprezentantii RATT.
Ce fel de lucrari sunt prevazute pe Stefan cel Mare?
„Se decoperteaza si se asfalteaza respectiva portiune a strazii Stefan cel Mare, pe care nu am putut lucra pana acum pentru ca a fost celalalt tronson in lucrari. Acum se
se repara liniile de tramvai pe portiunea aceea, se vopsec stalpii RATT care sustin linia de contact si se asterne covor asfaltic nou. Lucrarile urmeaza sa inceapa. Toata zona respectiva va intra in lucrari, se lucreaza deja pe Pestalozzi la trotuare, se vor inlocui bordurile si covorul asfaltic, sunt lucrari programate si pe strada Iepurelui si pe Stefan Octavian Iosif. Lucrarile vor fi efectuate de societatea Drumuri Municipale”, au explicat reprezentantii municipalitatii.
Astfel, tramvaiele de pe linia 4 vor circula pe traseul: Calea Torontalului – Bd. Cetatii – Calea Bogdanestilor – str. Coriolan Brediceanu – str. Dr. Iosif Nemoianu – Catedrala Mitropolitana – Piata Maria – Piata N. Balcescu – Banatim – Calea Buziasului – AEM si retur.
Tramvaiele de pe linia 10 vor merge pe urmatorul traseu: Calea Torontalului – Calea Bogdanestilor – Piata 700 – Piata Libertatii – Prefectura – Piata Traian – Gara de Est – UMT – Modern – Printul Turcesc – Piata Traian – Prefectura – Piata 700 – Calea Bogdanestilor – Calea Torontalului.
Circulatia tramvaielor de pe linia 6 va fi suspendata pe ambele sensuri.
Linia 21 autobuze va asigura legatura intre zona Printul Turcesc si Banatim, mai precizeaza cei de la RATT. Orarul si statiile acestei linii sunt disponibile pe www.ratt.ro.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1118 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004680 (s)