News Flash:

ATENTIE, IMAGINI SOCANTE! 5 oameni au murit dupa ce au fost spulberati de o masina intr-o statie de autobuz, la Braila - VIDEO +18

4 Aprilie 2016
1430 Vizualizari | 0 Comentarii
acc braila
O tragedie a avut loc luni dimineata in Braila. Cinci persoane au murit dupa ce au fost lovite in plin de o masina. Oamenii asteptau autobuzul in statie pentru a merge la serviciu.
Soferul este din Braila, are 27 de ani, si se afla in Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean Braila. Aici, medicii intampina mari greutati, pentru ca este obez si nu poate intra in Computerul Tomograf. Ce este de remarcat este faptul ca soferul s-a mai prezentat la spital in urma cu aproape jumatate de an prezentand crize comitiale (epileptice), acesta putand fi si motivul producerii accidentului.
Ancheta va stabili daca soferul stia ca este bolnav si care sunt medicii care i-au eliberat actele necesare pentru a se elibera permisul auto.
Accidentul a avut loc pe o sosea aglomerata, intr-un cartier marginas al Brailei. Soferul de 27 de ani conducea o masina inmatriculata in Bucuresti cand, la un moment dat, din cauza vitezei execesive, a pierdut controlul volanului.
In urma impactului, soferul a ramas incarcerat, iar patru persoane au murit pe loc. A cincea persoana a murit la scurt timp dupa producerea accidentului, medicii nu i-au mai putut salva viata in urma manevrelor de resuscitare.
La fata locului au intervenit echipaje ale ISU si ambulantei, iar politistii urmeaza sa stabileasca in urma cercetarilor care au fost cauzele exacte ale acestui accident grav.
"Accidentul s-a produs pe o sosea, intr-un cartier marginas al municipiului Braila. Imediat dupa producerea accidentului, am fost informati ca trei persoane au decedat pe loc, iar alte doua sunt grav ranite, soferul este incarcerat in masina, iar o alta persoana este ranita mai usor. In cazul celor doua persoane grav ranite nu s-a mai putut face nimic, numarul decedatilor crescand la cinci. Soferul, in varsta de 27 de ani, a fost scos din masina si transportat la spital. Nu este grav ranit. Victima ranita usor este o femeie de 47 de ani, care se afla sub observatie la spital", a declarat lt. col. Stoian.
Circulatia in zona producerii accidentului nu a fost oprita, iar politistii Serviciului Rutier al IPJ Braila se afla in continuare la fata locului, unde fac cercetari pentru a afla circumstantele producerii accidentului.

Galerie Video


o tragedie braila masina autobuzul i computerul tomograf
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1185 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004891 (s)