News Flash:

ATENTIE! Greva in Grecia, miercuri, cu participarea lucratorilor din spitale

15 Iulie 2015
1088 Vizualizari | 0 Comentarii
grecia euro
MAE informeaza cetatenii romani care doresc sa calatoreasca in Grecia ca sindicatele din domeniul public organizeaza, miercuri, o greva de 24 de ore, la acest protest fiind anuntata participarea lucratorilor din spitalele publice si din farmacii.
"Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care doresc sa se deplaseze sau sa tranziteze Republica Elena ca Federatia Sindicatelor din Domeniul Public (ADEDY) organizeaza miercuri, 15 iulie 2015, o greva de 24 de ore. La greva a fost anuntata participarea lucratorilor din spitalele publice si din farmacii", potrivit unui comunicat transmis marti.
Ministerul de Externe recomanda cetatenilor romani sa consulte pagina de Internet www.mae.ro si reaminteste faptul ca cetatenii romani care calatoresc in strainatate au la dispozitie aplicatia "Calatoreste in siguranta" (poate fi descarcata gratuit din "App Store" si "Google Play"), care ofera informatii, recomandari de calatorie si posibilitatea de a fi alertati, in cazul in care apar situatii speciale, precum si serviciul de alerta prin SMS, aferent campaniei de informare "Un SMS iti poate salva viata!".
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1285 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005070 (s)