News Flash:

Ateliere pentru copii „Orașelul Creatoria” și targ de accesorii, la Iulius Mall Timișoara

19 Iulie 2019
2311 Vizualizari | 0 Comentarii
Iulius Mall Timisoara

Vacana este mai frumoasă, dacte bucuri de ea prin activități distractive. În acest week- end, Iulius Mall Timișoara le propune prichindeilor să construiască o lume colorat, la atelierele cu piese LEGO®. Pasionații de accesorii pot alege articole potrivite pentru ținutele estivale, la târgul tematic.

De vineri până duminică inclusiv, în perioada 19 21 iulie 2019, copiii sunt invitați la Iulius Mall Timișoara, să construiască „Orășelul Creatoria”. Zilnic, în intervalul orar 10.00 și 22.00, prichindeii care îndrăgesc jocurile LEGO® sunt așteptați la atelierele creative, din piațeta Intersport, să ridice piesă cu piesă o lume colorată. Activitatea îi ajută pe cei mici să își dezvolte îndemânarea și abilitățile de lucru în echipă, dar și să își pună în valoare imaginația. Orășelul va fi construit cu ajutorul pieselor LEGO Classic® i LEGO Technic®, asigurate în cadrul evenimentului.

În acest sfârșit de săptămână, demisolul Iulius Mall Timișoara găzduiește Târgul de Accesorii şi Bijuterii Fashion, destinația celor care doresc să completeze garderoba de vară cu articole în tendințe, vesele și cu design deosebit. Pasionatele de modă vor găsi aici bijuterii realizate din pietre prețioase și semiprețioase, dar și din materiale neconvenționale, meșterite prin tehnici handmade, precum şi multe alte accesorii care să le exprime personalitatea i să imprime o notă originală ținutelor de sezon.

În continuare, clienții se pot bucura de cel mai aşteptat sezon pentru shopping, al promoțiilor de vară. În magazinele brandurilor din Iulius Mall discounturile ajung pânla 70%, momentul potrivit pentru a alege ținute în tendințe, încălțăminte, bijuterii și accesorii, cosmetice i multe altele, la prețuri intrate la apă.

Galerie Foto

Oraselul_Creatoria_Iulius_Mall_Timisoara
ioada 19 iulius atori
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1265 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004856 (s)