News Flash:

Atanasie Stanculescu a lasat casete cu marturii in urma sa. "Sper sa fie date publicitatii!"

22 Iunie 2016
1021 Vizualizari | 0 Comentarii
Victor Atansasie Stanculescu
Avocatul Catalin Dancu a confirmat miercuri ca Victor Atansasie Stanculescu a lasat in urma sa casete care contin marturii, inclusiv despre ce s-a intamplat la Revolutie, Dancu declarand ca spera ca ele sa fie facute publice de catre persoana mandatata prin testament sa le primeasca.
"Acea persoana care prin testament a fost mandatata de domnul general Stanculescu ca si beneficiara a drepturilor de autor, sa aiba puterea de a da publicitatii aceste casete, pe care chiar si el le-a confirmat, si pe care nu vor gasi doar memorii ale generalului Stanculescu, ci si mai multe alte aspecte, si va spun clar ca dintr-o tinuta extraordinara generalul Stanculescu nu a dorit sa spuna tot ceea ce ar fi putut sa spuna in cadrul acelui proces, pentru ca situatia era alta", a declarat avocatul Catalin Dancu, miercuri, la Crematoriul Uman Vitan-Barzesti, acolo unde a fost incinerat Victor Atanasie Stanculescu.
Avocatul spune ca multi ar trebui sa fie ingrijorati daca acele casete vor fi publice. "Cei care au fost din prima clipa in momentul Revolutiei si pana in momentul in care si-a dat sfarsitul cred ca stiu la ce ar trebui sa se astepte si vorbesc de o chestiune mai degraba de moralitate fata de societate decat de vreo raspundere penala. Multi mai sunt in viata", spune Dancu.
Generalul Victor Atanasie Stanculescu a murit intr-un azil de batrani, duminica, la varsta de 88 de ani. Stanculescu s-a nascut la data de 10 mai 1928, in orasul Tecuci (judetul Galati).

dancu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1131 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007488 (s)