News Flash:

Atacul de la Universitatea americana din Kabul: Sunt 12 morti si 44 de raniti

25 August 2016
1050 Vizualizari | 0 Comentarii
atac arma la liceu
Atacul armat comis miercuri dupa-amiaza la Universitatea americana din Kabul s-a soldat cu 12 morti - sapte studenti, trei politisti si doi agenti de paza-, a anuntat politia joi dimineata, citata de International Business Times.
Doi militanti inarmati cu explozibili, care au luat cu asalt campusul universitar miercuri seara, au fost ulterior eliminati de politie.
In urma atacului au fost ranite 44 de persoane, inclusiv 35 de studenti, a declarat pentru Reuters Fraidoon Obaidi, directorul Departamentului de Investigare a Crimelor din Kabul.
Explozii si focuri de arma au avut loc, miercuri dupa-amiaza, in sediul Universitatii americane din Kabul. In incinta institutiei de invatamant din capitala Afganistanului erau numerosi profesori universitari americani si sute de studenti.
Aproximativ 100 de persoane care erau blocate in incinta complexului universitar au reusit sa fuga. Ambasada Statelor Unite a exprimat ingrijorare in legatura cu acest incident, recomandandu-le cetatenilor americani sa evite zona.
Sute de militari afgani si americani au intervenit la locul atacului.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1110 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004730 (s)