News Flash:

ATACUL ARMAT din Paris: Sapte persoane au fost arestate preventiv in ancheta privind atacul de la Charlie Hebdo

8 Ianuarie 2015
1272 Vizualizari | 0 Comentarii
Premierul francez, Manuel Valls, a anuntat joi "mai multe retineri" si "arestari preventive" in ancheta privind atacul sangeros impotriva saptamanalului satiric Charlie Hebdo, soldat cu 12 morti. Ministrul francez de Interne, Bernard Cazeneuve, a anuntat arestarea preventiva a sapte persoane.
"Sapte persoane", a raspuns pentru postul de radio Europe 1 ministrul, intrebat care este numarul persoanelor aflate in prezent in arest preventiv. O sursa judiciara a declarat, la randul sau, ca au fost retinute sapte persoane, barbati si femei din anturajul celor doi frati identificati drept presupusii autori ai atacului si care inca nu au fost gasiti.
Anterior, premierul francez Manuel Valls anuntase "mai multe retineri si arestari preventive", fara a preciza numarul persoanelor vizate de acestea.
"Au fost mai multe retineri in aceasta noapte, sunt arestari preventive", a declarat premierul pentru postul de radio RTL, refuzand sa ofere detalii, in timp ce a fost intrebat cu insistenta daca este vorba despre doi sau trei indivizi arestati. Mediafax.ro

charlie hebdo
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1305 (s) | 32 queries | Mysql time :0.008408 (s)