News Flash:

ATAC TERORIST in Londra: Un barbat a injunghiat trei persoane! VIDEO

6 Decembrie 2015
1180 Vizualizari | 0 Comentarii
atac londra
Un barbat a injunghiat trei persoane intr-o statie de metrou din Londra inainte de a fi arestat de Politia londoneza. Politia a anuntat ca trateaza incidentul ca fiind unul "terorist".
Un barbat a suferit rani mai grave, dar viata lui nu este in pericol, a anuntat Politia londoneza, citata de CNN. Ceilalti doi au suferit rani minore.
Suspecul a fost dus la o sectie de Politie din Londra.
Potrivit unor martori citati de presa britanica, suspectul a strigat "asta este pentru Siria" in timpul comiterii atacului.
In timp ce era luat de politie, suspectul a afirmat ca atacul este "un raspuns la interventia (Marii Britanii) in Siria", relateaza The Guardian.
Politia a fost anuntata la ora 7 dupa-amiaza (ora Londrei) ca mai multe persoane au fost injunghiate la statia de metrou Leytonstone si ca un barbat ameninta in continuare cu cutitul.
"Tratam acest incident ca fiind unul terorist. Recomandam cetatenilor sa ramana calmi, dar alerti si vigilenti. Amenintarea terorismului ramane majora, ceea ce inseamna ca un atac terorist se poate intampla in orice moment", a declarat comandantul Richard Walton, citat de CNN.

Galerie Video

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1176 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005072 (s)