News Flash:

Atac in stil mafiot! Masina unui JURNALIST din Timisoara a fost incendiata! Reactia primarului Robu

3 Iunie 2018
1194 Vizualizari | 1 Comentarii
masina dragos bota 3

Primarul Timisoarei, Nicolae Robu, a anuntat, sambata, ca a solicitat Politiei Locale sa-si foloseasca “toate capacitatile” pentru gasirea celui care a incendiat masina unui jurnalist din oras. Mai multe camere de supraveghere video vor fi montate in oras, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Nicolae Robu a postat, sambata, un mesaj pe pagina sa de Facebook, in urma incendierii autoturismului unui jurnalist din Timisoara, ca a cerut Politiei Locale Timisoara sa ia masuri astfel incat faptasul sa fie identificat.

“Asta noapte (vineri spre sambata - n.r,) s-a intamplat un lucru extrem de grav in orasul nostru: o masina a fost incendiata voit de cineva. Nu conteaza a cui, nu conteaza de ce, nu conteaza nici macar ca, se pare, era o masina nefolosita de mult - se vorbeste ca de circa un an si jumatate!-. Faptul in sine ca un bun al cuiva a fost incendiat este extrem de grav in sine! Am cerut Politiei Locale sa-si foloseasca toate capacitatile alaturi de institutiile abilitate ale statului, pentru identificarea faptasului. Ar fi o mare bila neagra pentru orasul nostru ca in el sa se intample asa ceva si vinovatul sa nu fie prins! Timisoara are si trebuie sa-si pastreze faima de oras sigur, de oras al legalitatii, al libertatii de manifestare, dar in acelasi timp si al ordinii publice desavarsite! Am mare incredere ca institutiile statului vor rezolva cu celeritate cazul, dovedindu-si o data-n plus competenta si buna credinta”, a scris Nicolae Robu pe reteaua de socializare.

Pe de alta parte, primarul Timisoarei l-a catalogat pe jurnalistul a carui masina a fost incendiata ca fiind un om “de cea mai joasa speta”, revenind la discursul avut la inceputul lunii martie, cand declara ca jurnalistii din oras “traiesc din taxa de protectie si de asmutire”. In semn de protest, ziaristii au redactat o scrisoare deschisa si au plecat din doua conferinte de presa organizate de Nicolae Robu.
“Proprietarul masinii incendiate este “jurnalistul” Dragos Bota, un om care ma calomniaza de ani de zile aproape zilnic, un om, in opinia mea, de cea mai joasa speta. Eu am spus in mai multe randuri, fara a personaliza -si n-am personalizat si nu personalizez pentru ca nu pot sustine cu probe juridice ce stiu, nu pot pentru ca cei ce-mi dau informatiile nu vor sa-si complice existenta!- si asum ce-am spus: unii indivizi doar se pretind jurnalisti, dar de fapt n-au nimic in comun cu jurnalismul, cu aceasta extrem de importanta profesie a carei slujitori adevarati au tot respectul meu, reiau ideea: unii indivizi doar se pretind jurnalisti, dar in fapt sunt niste paraziti sociali ce traiesc din taxa de protectie si taxa de asmutire! Astfel de oameni sunt capabili sa se dedea la orice, la absolute orice”, a afirmat Nicolae Robu.

Primarul Timisoarei este revoltat de faptul ca, intr-o interventie la un post de televiziune, Dragos Bota a catalogat incidentul ca fiind “o actiune de intimidare, un mesaj in stil mafiot” dupa ce a publicat materiale despre modul in care se desfasoara lucrurile si legaturile unor lideri interlopi in Timisoara, chiar si cu consilierul primarului Nicolae Robu”.


nicolae robu timisoara dragos bota
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1940 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007706 (s)