News Flash:

ATAC ARMAT cu opt victime la o biserica istorica afroamericana din orasul american Charleston (VIDEO)

18 Iunie 2015
1098 Vizualizari | 0 Comentarii
impuscatura2
Un barbat inarmat a deschis focul miercuri seara la o biserica istorica afroamericana din centrul orasului Charleston, in South Carolina, si este dat in urmarire, a declarat un oficial din cadrul politiei, in urma unor informatii potrivit carora opt persoane au fost impuscate.
Politia l-a descris pe suspect ca fiind un barbat alb, in varsta de 21 de ani, care poarta o bluza cu maneci lungi sau hanorac, potrivit ziarului The Post and Courier din Charleston. Publicatia citeaza informatii neconfirmate, potrivit carora opt persoane ar fi fost impuscate.
Un purtator de cuvant al Departamentului de Politie din Charleston, Charles Francis, a declarat ca atacul a avut loc la Biserica episcopala metodista africana (AME) Emanuel catre ora locala 21.00 (vineri, 4.00, ora Romaniei).

Politia il cauta in continuare pe suspect si nu detine informatii despre victime, a declarat Francis. Alte detalii nu erau disponibile imediat.
Postul de televiziune WGHP din North Carolina, afiliat Fox, relateaza pe site ca unele dintre victime ar fi murit.
Postul local WCSC relateaza ca agenti FBI se aflau la fata locului. Politia federala nu a putut fi contactata imediat, precizeaza Reuters.
Potrivit site-ului bisericii, lacasul are una dintre cele mai mari si mai vechi comunitati din regiune.
Biserica a fost construita in 1891 si este considerata un monument istroic, potrivit National Park Service. Mediafax.ro

Galerie Video