News Flash:

Asa ceva este SOCANT! Ce isi introduc tinerele in vagin pentru a simti placere. ISI DISTRUG SANATATEA! Nu poti sa crezi

30 Octombrie 2015
3796 Vizualizari | 0 Comentarii
virgina
De cele mai multe ori, tinerii din ziua de azi apeleaza la tehnici tot mai bizare, ba chiar socante pentru a simti placere. Daca in trecut vorbeam despre etnobotanice, astazi vom aminti despre o tehnica pe care unele adolescente o folosesc pentru a se ... imbata
Pentru a se imbata, tinerii folosesc tampoane imbibate cu vodca, pe care le introduc in vagin sau in anus, scrie Huffington Post.

Doctorul Dan Quan de la Centrul Medical Maricopa a spus despre practica incredibila pe care adolescentii o folosesc pentru a se imbata ca totul "este mult mai intens" si ca "ei cred ca va dura mai mult". Medicul a marturisit ca aceasta metoda devine din ce in ce mai cunoscuta si utilizata de adolescenti, pentru ca nu se simte in respiratie miros de alcool.

Fetele inmoaie un tampon vaginal in alcool, de preferinta vodka, il introduc in vagin, iar baietii in anus, astfel alcoolul ajungand direct in sange. Doctorul Lisa Masterson a declarat ca aceasta metoda distruge pur si simplu vaginul. Un alt pericol il reprezinta intrarea brusca in coma alcoolica. Cantitatea pe care o poate absorbi un tampon este aproximativa cu cea a unui shot.

Povesti despre astfel de betii circula de ani de zile. Unii cred ca este doar un mit urban.

Totusi, au fost semnalate cazuri de persoane care au folosit acesta metoda, arata KPHO News. Pe langa aceasta practica, un alt mod inedit folosit la betie este consumarea berii prin anus printr-o palnie.

Bomboanele sau gumele de mestecat imbibate cu vodca sau vodca prizata pe nas se numara printre metodele alternative folosite de tineri.

 


imbata vodka
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1364 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006244 (s)