News Flash:

Arafat: Elicopterele SMURD vor fi oprite la sol pana se va stabili ca e sigur sa se zboare cu ele

16 Decembrie 2014
1101 Vizualizari | 0 Comentarii
Secretarul de stat Raed Arafat a declarat, luni seara, ca, in urma unei decizii a Inspectoratului de Aviatie, toate elicopterele SMURD de la serviciile din tara vor fi oprite la sol pana se va stabili ca e sigur sa se zboare cu ele.
Arafat a spus ca in tara sunt opt baze aeriene SMURD functionale, iar toate aparatele de zbor de la acestea vor fi oprite la sol, in urma unei decizii a Inspectoratului de Aviatie.
”E decizia Inspectoratului de Aviatie, e o decizie inteleapta si corecta”, a spus Raed Arafat.
Arafat a precizat ca elicopterele nu vor mai fi folosite la interventii pana cand nu se va stabili, in urma verificarilor, ca este sigur sa se zboare cu ele.
El a mai declarat ca elicopterul care s-a prabusit in lacul Siutghiol este un ”elicopter recent, nou” si nu avea probleme tehnice, recent el avand facuta si revizia tehnica de catre Eurocopter.
Intrebat daca reproseaza ceva echipelor de interventie, Arafat a raspuns: ”La acest moment suntem axati pe recuperarea victimelor, apoi vom analiza fiecare minut de interventie. Din datele pe care le am pana acum, deocamdata, nu am ce reprosa. Echipele au ajuns la interventie in 15-16 minute”. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1216 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006486 (s)