News Flash:

Anunt trist facut de Andreea Marin

22 Septembrie 2016
2204 Vizualizari | 0 Comentarii
andreea marin doliu
Andreea Marin a anuntat ca paraseste TVR-ul, mai exact emisiunea ,,Pretuieste viata''. Motivul invocat de ea este lipsa timpului , dar si implicarea in alte proiecte. Andreea Marin continua sa realizeze emisiunea cu acelasi nume de la Itsy Bitsy, care a intrat in grila postului de radio pentru parinti si copii in primavara acestui an.
 „Nu am cum sa ma ocup de vreo emisiune in aceasta toamna, fiindca am unproiect ce presupune multe deplasari in strainatate. Am insa o relatie foarte buna cu TVR si, cand programul se va elibera, sunt interesata sa colaborez”, a spus ea pentru Evz.ro.
Este foarte posibil ca ,,Zana buna'' sa nu mai fi fost dorita la TVR, in urm scandalului cu cainii maidanezi. Petitia „Andreea Marin – afara din TVR”, a strans in prima zi, pe 3 iulie, 2000 de semnaturi in favoarea concedierii vedetei din TVR, iar in prezent are 4.690 de semnaturi. „Dorim pe aceasta cale sa va supunem atentiei comportamentul public reprobabil la care s-a dedat realizatoarea TVR Andreea Marin, in data de 2 iulie 2016. Astfel, cu aceasta ocazie, in urma unui incident minor pe care l-a avut cu cainii dintr-o curte invecinata cu locuinta sa, Andreea Marin a aratat tuturor ca imaginea publica pe care si-a construit-o, de persoana civilizata si empatica, este tot atat de falsa ca si respectul pe care il poarta telespectatorilor TVR. Opinam ca limbajul suburban, atitudinea belicoasa la adresa altor cetateni implicati in incident si chiar a vecinilor sai, precum si instigarea la ura oarba si nejustificata impotriva animalelor, dar si comportamentul general adoptat de ”vedeta” ulterior incidentului si modul in care a interactionat cu oamenii revoltati de atitudinea sa, pe retelele sociale, sunt complet incompatibile cu imaginea unei persoane publice, platita de TVR din bani publici, ce isi asuma si aroga rolul de model pentru societate. Mentionam ca Andreea Marin a fost filmata in toata splendoarea persoanei sale, limbajul suburban, atitudinea violenta si instigarea la ura impotriva animalelor fiind documentate in filmul ce poate fi vazut AICI. De asemenea, insistam asupra faptului ca instigarea la ura si violenta impotriva animalelor fara stapan nu sunt de natura sa onoreze un colaborator al TVR, care pe acesta cale arunca anatema comportamentului si a actiunilor sale asupra postului public de televiziune. Solicitam, prin urmare, incetarea oricaror relatii contractuale intre televiziunea publica si Andreea Marin, in urma comportamentului sau dezonorant si anti-social manifestat cu oacazia incidentului amintit”, sunt argumentele aduse in petitia „Andreea Marin – afara din TVR”.

andreea marin paraseste tvr motivul proiect concedierii
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1116 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005631 (s)