News Flash:

Anunt socant facut de sotia lui Marcel Toader

19 August 2016
2644 Vizualizari | 0 Comentarii
maria constantin si sotul
Maria Constantin, finalista de la ”Ferma Vedetelor”, spune ca nu are vreo problema daca Marcel Toader, sotul ei, se duce cu alte femei. Anuntul a fost facut la doar 10 luni de la nunta celor doi, lucru deloc normal, avand in vedere ca cei doi abia s-au casatorit, iar blonda face aceste declaratii in spatiul public.

”Infidelitatea nu e o problema la mine. Marcel se intoarce tot acasa, asa ca poate sa se duca cu cine vrea, din partea mea are liber”, a declarat Maria Constantin pentru Videoblogulmireselor. Blonda a participat alaturi de sotul ei la concursul ''Ferma vedetelor'', si s-a spus ca cei doi ar fi intretinut relatii intime in timpul filmarilor.

Dupa terminarea concursului, Maria Constantin a fost intrebata despre acest lucru. "Nu am vazut nimic, tu ai vazut ceva? Eram un sot si o sotie, oameni ce incercau sa isi gasesca locul pe o saltea de paie'', a spus sotia lui Marcel Toader.
 
S-au casatorit in urma cu 10 luni.

Marcel Toader (52 de ani) si Maria Constantin (29 de ani) si-au unit destinele in septembrie 2015. Cei doi s-au cununat religios pe pajistea de langa restaurantul unde au facut petrecerea, iar nasi au fost Silviu Prigoana si iubita lui, Mihaela

maria constantin ferma vedetelor marcel toader alte femei nunta
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1274 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005375 (s)