News Flash:

ANUNT SOCANT! Apa nu este potabila in cateva localitati din vestul tarii!

25 Martie 2016
2398 Vizualizari | 0 Comentarii
apa robionet
Compania de Apa Arad a facut cunoscut faptul ca in cateva localitati din zona orasului Ineu apa distribuita populatiei este improprie consumului uman, fiind recomandat sa se foloseasca doar pentru uz menajer. 
"Avand in vedere controalele si buletinele de analiza efectuate la Uzina de Apa Ineu, s-a constatat ca apa distribuita populatiei in localitatile Ineu, Gurba, Sicula, Mocrea si Cherelus este neconforma la parametrii de mangan si fier, fapt pentru care a fost restrictionata utilizarea ei pentru consumul uman (baut si gatit)", se precizeaza in instiintarea trimisa primariei orasului Ineu de catre conducerea Companiei de Apa Arad.
Ca urmare a acestui anunt, primarul orasului Ineu, Calin Abrudan, a dispus, miercuri, restrictionarea consumului de apa potabila de la retea in localitatile amintite, carora le este furnizata apa potabila de catre Uzina de Apa Ineu, scrie ziuadevest.ro.
Conform instiintarii transmise de catre Compania de Apa Arad, autoritatile publice locale au obligatia sa identifice surse de apa potabila pe teritoriul administrat si, pana la finalizarea acestei actiuni, sa asigure pentru sugari si copiii de pana la trei ani apa potabila fara plata.
De asemenea, autoritatile publice locale trebuie sa anunte si medicii de familie privind neconformitatea pentru consum uman a apei.

ineu uz menajer
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1170 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006572 (s)