News Flash:

Anunt ingrijorator facut de Gabriela Firea

14 Ianuarie 2017
1513 Vizualizari | 0 Comentarii
firea
Primarul general al CapitaleiGabriela Firea, a declarat, in aceasta seara, la RomaniaTV, ca de luni sunt asteptate din nou ninsori abundente in BucurestiGabriela Firea a precizat ca, in ceea ce priveste autoritatile, acestea sunt in teren pregatite sa intervina, insa face apel la cetateni, asociatiile proprietarilor si a agentilor economici sa ajute la deszapezire si sa curete de zapada zonele in care acestia se afla.

"Anul acesta am avut ninsoare abundenta, un strat de 63 de cm. Acum suntem in comandament de iarna si pregatim varful de ninsoare de saptamana viitoare, pentru ca luni seara va ninge, marti de asemenea va ninge abundent, miercuri si joi va mai scadea ninsoarea in intensitate. Ne asteapta inca o saptamana grea in Capitala si in zona limitrofa”, a declarat Gabriela Firea intr-o emisiune TV.
Gabriela Firea face apel la cetateni, asociatiile proprietarilor si a agentilor economici sa colaboreze cu autoritatile pentru o deszapezire mai eficienta.

"Trotuarele din proximitatea blocurilor sau a caselor sunt in responsabilitatea asociatiilor proprietarilor si a agentilor economici. Nu toate asociatiile si-au luat masuri pentru a se ocupa de deszapezire", a declarat Gabriela Firea.

primarul general capitalei gabriela firea bucuresti
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1198 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005368 (s)