News Flash:

Anunt important facut de Victor Ponta

22 August 2016
1563 Vizualizari | 0 Comentarii
ponta la guvern
Fostul premier Victor Ponta a declarat, duminica, ca isi doreste sa candideze la Parlament pentru PSD si ca va face acest lucru daca va fi propus.

"Daca sunt propus de PSD, evident, sigur, candidez. (...) Nu trebuie sa ma roage nimeni. Eu vreau sa candidez la Parlament pentru PSD", a declarat Victor Ponta, intrebat daca s-a decis oficial sa candideze la alegerile parlamentare din aceasta toamna. Fostul premier a spus ca nu se simte izolat in PSD, intrebat daca se doreste izolarea in interiorul partidului a sa si a colegilor social-democrati fosti ministri in Cabinetul sau.

"Nu, nu ma simt izolat deloc. Si sincer sa fiu e si cam greu sa ma izoleze cineva. Ma gandeam de ce, ce spun eu se aude, ce spune Basescu se aude, domnul Basescu, pentru ca restul cam tac. Ce sa spuna domnul Iohannis ca sa se auda sau domnul Ciolos ? Si atunci, cei care criticam, domnul Tariceanu, toti ceilalti, sigur ca avem un avantaj", a declarat Ponta.

Spunandu-i-se ca si presedintele PSD, Liviu Dragnea, "se aude, dar mai slab" prin declaratiile pe care le face, fostul premier a afirmat: "Avem sef de partid, are alte... eu sunt liber acuma". "Si eu eram mult mai retinut cand vorbeam in numele unui intreg partid. Eu acum vorbesc in numele meu si aceasta libertate e un lux pe care nu l-am avut in ultimii sase ani", a spus Ponta.

Fostul premier a precizat ca relatia sa cu Liviu Dragnea este una "absolut normala", intrebat in acest sens.

El a precizat ca se va implica in campania social-democratilor la parlamentare asa cum a facut si la locale.

"Cand are nevoie PSD de mine, cum a fost si la locale, cum, probabil, va fi si la generale, sunt prezent, ca, totusi, PSD a facut foarte multe pentru mine. Eu nu am fost in niciun alt partid niciodata, nici nu ma vad in alt partid si nu-mi doresc", a mai declarat fostul premier Victor Ponta. 

parlament victor ponta psd liviu dragnea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1228 (s) | 32 queries | Mysql time :0.011508 (s)