News Flash:

ANUNT important facut de seful DIICOT

9 Ianuarie 2017
1523 Vizualizari | 0 Comentarii
Daniel Horodniceanu
Procurorul-sef al DIICOTDaniel Horodniceanu, a afirmat luni ca este "aproape de final" ancheta in dosarul "Black Cube" privind hartuirea sefei DNALaura Codruta Kovesi.


Horodniceanu a venit luni la sediul Ministerului Justitiei pentru a participa la intalnirea cu ministrul de resort, Florin Iordache. Ancheta din dosarul 'Black Cube' "este in lucru", fiind aproape de final, a precizat el, intrebat de jurnalisti despre aceasta chestiune. Pe de alta parte, procurorul-sef al DIICOT a precizat ca solicitarile cu care vine la ministrul Justitiei sunt, in principiu, "de dezvoltare institutionala".


"Solicitarile noastre, in principiu, sunt de dezvoltare institutionala, in masura in care vom continua ceea ce am inceput anul trecut, atat timp cat doar jumatate din ceea ce ne-am dorit s-a impus prin legea de modificare. Urmeaza, pe pasi firesti, ca DIICOT sa se dezvolte in continuare. Vom avea nevoie de un buget mai mare, el este deja prevazut in strategia de dezvoltare a MJ din perioada 2015 — 2020, deci nu este o problema de noutate", a spus Horodniceanu.
Intrebat daca se impune o lege a amnistiei si gratierii, el a raspuns ca nu stie ce are in vedere Guvernul, la acest moment.


"Nu stiu pe ce coordonate va fi discutia si o sa trebuiasca sa vedem exact daca se pune problema in asa mod, deocamdata tot ce stim, stim din presa, nu am auzit exact si nici nu stiu ce are in vedere Guvernul la acest moment", a raspuns Horodniceanu.


Ministrul Justitiei, Florin Iordache, a anuntat vinerea trecuta ca se va intalni, la inceputul acestei saptamani, cu sefii Parchetelor.

diicot daniel horodniceanu sefei dna spus horodniceanu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1265 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007205 (s)