News Flash:

Anunt important facut de Liviu Dragnea

13 Septembrie 2016
1169 Vizualizari | 0 Comentarii
dragnea
Liviu Dragnea a fost intrebat de Victor Ciutacu daca Tariceanu va fi premierul eventualei coalitii de guvernare PSD-ALDE.

"Nu merge. Eu am spus ca o sa fie de la PSD", a zis Liviu Dragnea.

Cat despre posibilitatea ca Victor Ponta sa preia sefia Guvernului, presedintele PSD a spus: "Om vedea...".

"Noi asteptam alegerile si o sa ne intalnim foarte rapid dupa si facem propunerea la Cotroceni...", a adaugat Liviu Dragnea.

In privinta unei aliante cu PNL dupa alegerile parlamentare, Dragnea a sustinut ca "nu exista nicio sansa" pentru un Guvern PSD-PNL.

"Am mai avut asta cu PNL si am ajuns la concluzia ca mai binele este dusmanul binelui. Dincolo de asta, in mod natural, intre noi si oamenii care conduc si formeaza acum PNL-ul si PDL-ul nu se pot stabili relatii firesti, bune de colaborare si de lucru in comun. In mod realist, pragmatic, nu se poate. Am evaluat asta cu colegii mei din partid de cateva luni de zile. Recunosc ca a fost undeva la inceputul anului - cativa colegi din teritoriu au spus la un moment dat ca poate ar fi buna varianta unui Guvern solid format din PSD si PNL. Presedintii de organizatii. (...) Nu este nici punctul meu de vedere, nici al partidului. Nu poti avea incredere. Poate suntem noi rai, poate suntem noi nebuni, dar suntem incompatibili si atunci de ce sa visam la o himera? De ce sa ne propunem noi ce va fi imposibil? (...) Va trebui si presedintele si toata lumea si noi sa ne uitam la ce spun oamenii. Daca oamenii spun: PNL a castigat alegerile, impreuna cu unul sau doua partide fac Guvernul, daca vom castiga noi, ar trebui sa-l facem noi. Asa zice la Constitutie si asa zice la bunul simt. Daca aceste doua lucruri se vor intampla, o sa vedem", a explicat liderul PSD. 

liviu dragnea victor ponta alegerile parlamentare guvern
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1107 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004614 (s)