News Flash:

Anul 2018 de la A la Z pentru toate zodiile. Leul va avea un an exploziv, iar Capricornul va face schimbari radicale

20 Ianuarie 2018
1086 Vizualizari | 0 Comentarii
Horoscop

Anul care tocmai a inceput se anunta indraznet. Schimbarile nu sunt intotdeauna de bun augur, dar unele se dovedesc a face loc reusitei sau pot da o noua turnura vietii multor semne zodiacale. Trebuie sa ne pregatim sa facem fata unor provocari neasteptate. Inarmeaza-te cu rabdare si curaj, dar si cu o atitudine pozitiva. Nu-ti fa iluzii, pentru ca 2018 nu va fi un an usor, dar sa nu uiti ca lucrurile temeinice sunt construite cu truda. Soarele se apropie de conjunctia cu Pluto, dandu-ne de veste ca e momentul unei schimbari. Si chiar daca nu va fi una voita, aceasta se va produce de la sine si va avea consecinte pe termen lung. In acest an nu este bine sa construim superficial pe niciun plan, pentru ca succesul temeinic se cladeste in timp.

Berbec 21.03 – 20.04

Ai sarm si inteligenta, iar elementul surpriza va fi cu tine tot anul. Ce alte daruri cosmice iti mai poti dori? Lasa-te purtat in aceasta noua directie a destinului. Saturn si Uranus se afla aspectual la 120° unul fata de celelalt, lucru care indica faptul ca trebuie sa continui cu ceea ce mergea bine in viata ta. Desi, pe masura ce ne apropiem de finalul anului, se va duce o lupta intre ambitie si plictiseala, iar in decembrie 2018 vei lua decizia sa faci o schimbare radicala in viata ta. Venus este retrogad in acest an, in special in ceea ce priveste zodia ta, ceea ce te va determina sa apelezi la latura sentimentala, emotionala a celor din jur. Mercur este retrograd in aprilie, ceea ce va duce la un progres in cariera sau in relatia de cuplu. Planeta ta guvernatoare, Marte, este extrem de activa si te va ajuta sa ai energie chiar si in cele

TAUR 21.04-21.05

In acest an ar trebui sa pui accentul pe sanatatea ta si pe confortul personal. Atentia sporita si implicarea la locul de munca iti vor aduce mai mult succes, dar si o baza mult mai stabila. Cu Marte in semnul tau zodiacal inca de la inceputul anului vei avea parte de energia necesara pentru a prospera pe toate planurile. Conjuctia Soare-Pluto te face extrem de realist si pragmatic inca de la inceputul lui 2018 si, mai mult decat atat, te face sa construiesti planuri temeinice si viabile. Planeta ta, Venus, este retrograd in acest an, lucru care te va face sa reflectezi la lucrurile cu adevarat importante in viata de cuplu. Primavara s-ar putea prezenta destul de complicata, dar toamna, cand Jupiter se muta in scorpion, lucrurile se simplifica. La final de an, sansele vor fi peste tot pentru tine.

GEMENI 22.05-21.06

Ai o calitate nativa de a comunica cu oamenii si esti extrem de creativ, dar vei avea nevoie de suportul celor din jur pentru a duce planurile la bun sfarsit. Fii receptiv, proactiv si cooperant, respecta regulile lucrului in echipa pentru a-ti atinge scopurile. Pluto in capricorn si Mercur in conjunctie cu Soarele transforma acest an intr-unul dintre cei mai de succes din ultimul deceniu. Trebuie sa ai viziune de ansamblu si sa fii pregatit sa faci schimbari majore inainte ca acestea sa te ia ele prin surprindere. Conjunctia Saturn- Uranus ofera disciplina, curaj sa iti construiesti anul pe care il doresti, fara a sacrifica persoane sau lucruri importante pentru fericirea personala. Venus si Jupiter sunt bine aspectate, iar cu Soarele in Gemeni, din mai, vei avea abilitatea de a te impune si de a face cuceriri in plan amoros.

RAC 22.06-22.07

Este anul implinirilor, al deciziilor cruciale si al marilor schimbari pentru tine. Lucruri marete devin posibile datorita energiei pozitive de care dai dovada. Casa familiei, cuplului, este bine aspectata si domeniul amoros va avea parte de un an plin de armonie. Este, de asemenea, o perioada propice sa duci la bun sfarsit un proiect inceput mai demult si pe care l-ai abandonat. S-ar putea sa iti schimbi si domiciliul in alta tara. Intuitia si instinctele sunt aliatii tai de nadejde si te vor ajuta sa obtii avantaje nebanuite la locul de munca si chiar si o promovare. Poate ca anul acesta te va solicita mai mult, dar energia, norocul si generozitatea sunt aliatii tai pana in 2019.

LEU 23.07-22.08

Este un an exploziv in ceea ce priveste cariera si sectoarele creative. Conjunctia Soare-Pluto din prima luna a anului te face sa mentii standardele ridicate si sa ai extrem de multa ambitie. Ambitia este de multe ori productiva, dar poate duce si la extenuare. Nu uita sa te si relaxezi. Soarele intra in zodia ta, iar Luna ce traverseaza zodia racului poate influenta viata de familie, caminul, o mutare intr-o locuinta noua. Eclipsa de Luna din 10 februarie va afecta armonia in cuplu. Se pot produce rupturi ireversibile. Eclipsa de soare de pe 21 august are influenta cu precadere in zona publica, a imaginii tale. Aceste perioade te vor afecta, asa ca va trebui sa gasesti forta de a merge mai departe. Ai o putere mare de regenerare si nu trebuie sa lasi viata personala sa iti influenteze activitatea profesionala, dar nici viceversa. Ai resursele de energie necesare reinventarii si regenerarii.

FECIOARA 23.08-21.09

Este un 2018 plin de aventura si actiune. Apar multe provocari in cariera, chiar si un job nou si bine remunerat. Planeta ta guvernatoare, Mercur, va fi in Leu, ceea ce va transforma acest an intr-unul plin de realizari. Nu te vei imbata cu sperante desarte, vei fi extrem de pragmatic si vei analiza profund fiecare propunere si fiecare actiune. Vei avea capacitatea de a gandi mult mai clar si mai constructiv. Vei avea parte de relatii karmice care te vor ajuta sa iti imbunatatesti viata. Sa calatoresti si sa cunosti persoane noi care se vor dovedi a fi colaboratori de nadejde. In perioada august-septembrie vei avea parte de clipe magice, de momente unice care iti vor marca destinul. Si finalul de an va fi plin de succese si realizari neasteptate. Ai grija sa primesti totul cu echilibru pentru a sti cum sa te bucuri de tot ceea ce 2018 iti va da, pentru ca altfel risti sa pierzi tot.

BALANTA 22.09-22.10

Primele zece luni ale anului vor fi pline de entuziasm datorita generosului Jupiter care se afla chiar in zodia ta. Este o perioada benefica pentru a-ti crea parteneriate pe termen lung si extrem de solide, dar si relatii amoroase reusite. Ai o viziune extrem de buna asupra a tot ce te inconjoara, deci va fi un an senzational. Dragostea si relatiile sociale sunt bine aspectate pentru semnele de aer, iar Jupiter retrograd din februarie pana la inceputul lui iunie te va ajuta sa fii eficient si proactiv. Uneori, eforturile tale vor parea prea modeste pentru cei din jur, dar acestea vor fi extrem de eficiente si vor da roade. Ai o predilectie nativa spre sacrificiul personal in favoarea celor din jur. Uneori poate fi flatant, dar de multe ori lumea profita de asta. Ai grija sa nu te afecteze in timp. Acorda-ti mai mult timp si ai grija de sanatatea ta, caci spre final de an pot aparea unele probleme.

SCORPION 23.10-21.11

Poate ca nu vei realiza de la inceputul anului cat de norocos esti, pentru ca, in prima decada, conjunctia Soare-Pluto te va face sa te concentrezi mai mult la locul de munca decat la viata personala. Fii pregatit pentru surprize, dar fii atent si la capcanele destinului, caci acestea vor fi niste probe de trecut pentru a te face mai puternic. Va trebui sa fii mai empatic cu problemele celor dragi, caci i-ai neglijat in anul care tocmai s-a incheiat. Dorinta ta de a dobandi succesul este de nestavilit. Vei munci mult pentru asta si vei sacrifica anumite lucruri. Nimic nu te va putea distrage de la drumul acesta al recunoasterii profesionale, dar trebuie sa te inarmezi cu multa rabdare. Suprasolicitarea va face si ea parte din acest an, asadar ai grija la excesele de orice fel, pentru ca sanatatea ar trebui sa ramana pe primul loc.

SAGETATOR 22.11-20.12

Este anul oportunitatilor pentru tine, ai rabdare la detalii, faci progrese mari la locul de munca, pentru care vei fi remarcat si rasplatit. Ti se vor deschide multe usi, vor aparea parteneriate neasteptate si va trebui sa uiti de bariere si sa te automotivezi. Este anul in care ai sanse sa realizezi tot ce iti propui. Vei cauta sa ii motivezi si pe cei din jur si sa nu iti neglijezi familia sau jumatatea. Vei descoperi pasiuni noi, care te vor determina sa faci si lungi calatorii pentru a le pune in valoare. Mintea ta ascutita te va ajuta sa afli secrete importante, sa descoperi ceea ce altii nu reusesc. Poate avea loc si o cerere in casatorie sau o logodna si o calatorie intr-un loc indepartat, cel mai probabil in luna de miere. Saturn poposeste tot anul in zodia ta, lucru care te face mult mai eficient si implicat in a rezolva problemele celor din jur.

CAPRICORN 21.12-19.01

Este anul schimbarilor pentru cei nascuti in aceasta zodie. Trebuie sa ai curajul sa faci schimbari radicale pentru atingerea succesului, pentru a progresa si pentru a primi recunostinta celor din jur. Dupa luna ianuarie trebuie sa fii mult mai precaut cu cei carora alegi sa le impartasesti lucruri intime, pentru ca multi s-ar putea sa nu stie cum sa pastreze un secret sau s-ar putea sa te judece gresit. Inca din luna ianuarie vei crea stranse legaturi cu anumite persoane importante sau vei putea incepe o noua relatie amoroasa. Aceasta va fi trainica si veti face inca de pe acum planuri importante de cuplu. Familia si prietenii te vor sustine, dar o poveste de iubire va fi cea care te va motiva cel mai mult. Saturn retrograd in sagetator din aprilie pana la finalul lui august va tempera actiunile pripite, agitatia nedorita si deciziile luate in graba.

VARSATOR 20.01-18.02

2018 este un an cu foarte mare potential pentru tine, dar si cu o puternica evolutie personala. Progresul pe care il vei realiza in acest an tine mai mult de dezvoltarea personala, de evolutia interna, decat externa. Esti foarte dornic de castiguri materiale imediate, dar si de implinire in plan amoros. Planetele vor complota pentru a te ajuta sa imbunatatesti comunicarea interpersonala. Probleme emotionale din trecut vor iesi la suprafata si te vor afecta. Accepta sprijinul celorlalti, gaseste-ti un confesor sau un psiholog. Planetele semnului tau, Saturn si Uranus, sunt extrem de puternice anul acesta. Idei noi, proiecte importante si oameni influenti, intelepciune si curaj, toate vor fi de partea ta datorita lor.

PESTI 19.02-20.03

Ar trebui sa te concentrezi in prima parte a anului asupra lucrurilor veridice, sa faci diferenta intre ceea ce e doar in mintea ta si ceea ce exista cu adevarat. Iti vei folosi sarmul personal pentru a cuceri, dar te lasi cu greu cucerit. Eforturile tale de la finalul lui 2016 vor fi rasplatite acum, iar acest lucru te va motiva si iti va potenta sentimentele si atentia acordata pasiunilor personale. Eclipsa solara din pesti, din luna februarie, va deschide o noua usa. Vei vedea lucrurile din ce in ce mai clar, chiar daca multe dintre ele pareau in ceata pana acum. Planeta ta, Jupiter, va petrece aproape tot anul in balanta, ceea ce va dezlantui latura ta salbatica. Ai mare grija si la latura ta impulsiva, caci poate fi interpretata gresit. Ai face bine sa-ti focalizezi atentia asupra metodelor constructive de rezolvare a conflictelor, pentru a nu avea de suferit. Amintirile, sentimentele si legaturile emotionale vor fi foarte intense spre finalul anului.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1938 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006421 (s)