News Flash:

Antonescu il ataca dur pe Ponta

1 Iunie 2015
1512 Vizualizari | 1 Comentarii
Liderul PSD, premierul Victor Ponta, este principalul vinovat pentru marele esec al USL, facand praf un proiect extraordinar, iar neasumarea unei opinii pe probleme importante, precum modificarea Codului Penal, este o "fofarlica" ce incepe sa il caracterizeze, afirma fostul lider PNL Crin Antonescu.
"Eu il consider pe Victor Ponta principalul vinovat pentru marele esec al Uniunii Social-Liberale, dar asta nu ma duce la sentimente, in plan uman, rele fata de Victor Ponta. A facut praf un proiect extraordinar. Nu-i port sambetele pentru asta", a spus Antonescu, la B1 TV.
El a mai aratat ca Ponta evita sa isi prezinte opinia asupra unor probleme importante, precum modificarea Codului Penal, si a apreciat ca aceasta "fofarlica" incepe sa il caracterizeze in momente-cheie, fiind principalul impediment care il impiedica sa urce in plan politic.
"Atitudinea corecta a principalului lider politic - cu exceptia presedintelui - seful celui mai mare partid parlamentar si prim-ministru al tarii, ar trebui sa spuna clar: <Eu sunt de acord cu modificarea Codului Penal> - mai ales ca unul care a participat la angajarea raspunderii, era membru in guvern pe acest Cod Penal. <Trebuie sa il schimbam sau nu, nu il schimbam>. Fofarlica asta incepe sa-l caracterizeze pe Victor Ponta in momente-cheie si cred ca este principalul impediment pentru ca Victor Ponta sa urce o treapta mai sus", a apreciat Antonescu.

victor ponta
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1138 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005357 (s)