News Flash:

ANM a retras codul galben de furtuna. A intrat in vigoare o informare meteo de RACIRE a vremii

21 Septembrie 2017
968 Vizualizari | 0 Comentarii
vant puternic
Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a retras codul galben de furtuni ce viza aproape toata tara si era valabil pana joi la ora 21.00, in loc intrand in vigoare o informare meteo de racire a vremii, valabila pana vineri, la ora 20.00.
Meteorologii avertizeaza ca, joi si vineri, vremea va continua sa se raceasca in toata tara, devenind rece pentru aceasta perioada cu precadere in regiunile intracarpatice, unde valorile maxime ale temperaturii aerului se vor situa, in general, intre 14 si 18 grade.
In zona montana inalta, trecator, precipitatiile vor fi mixte.
Temporar vor fi intensificari ale vantului, in special in sudul teritoriului si in zona de munte, cu viteze la rafala de 45-55 km/h.
Potrivit ANM, indeosebi in Banat, Crisana, Maramures, Transilvania, Moldova va mai ploua, dar numai pe arii restranse se vor cumula peste 15-20 l/mp.
Administratia Nationala de Meteorologie a emis, joi dimineata, o atentionare cod galben de vant puternic pentru judetele Constanta si Tulcea, in vigoare pana la ora 14.00. 
Atentionarea cod galben de vant puternic vizeaza judetele Constanta si Tulcea, unde intensificarile vantului cu rafale vor depasi 55 de kilometri pe ora.
Codul galben de vant puternic este in vigoare joi, de la ora 9.45 pana la ora 14.00. Mediafax.ro

precipitatiile
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1251 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005002 (s)