News Flash:

Angry Birds au aterizat la Iulius Mall Timisoara!

7 Iunie 2016
1213 Vizualizari | 0 Comentarii
IMTM 1
Noi posibilitati de distractie la Iulius Mall Timisoara. Pana pe 26 iunie 2016, cei mici si cei mari sunt invitati sa se amuze si sa isi testeze indemanarea in cadrul expozitiei interactive Angry Birds, cel mai de succes joc al tuturor timpurilor.

Universul Angry Birds poate fi descoperit la etajul Iulius Mall, langa trambulina, de luni pana vineri, intre orele 16.00 - 20.00, iar in zilele de week-end, in intervalul 12.00 - 20.00.
La fel ca in indragitul joc, cu ajutorul unei prastii uriase si folosindu-se de indemanare, precizie si forta, vizitatorii trebuie sa doboare castelele porcusorilor verzi. Cei care obtin cele mai bune rezultate sunt premiati cu bauturi racoritoare. 
Mascota Angry Birds este alaturi de toti cei care vor sa se fotografieze in decorurile in marime naturala, identice celor din joc, iar imaginile vor ramane o amintire minunata pentru toti fanii „pasarilor furioase”. La eveniment, copiii au la dispozitie iPad-uri si Play Station, de pe care pot patrunde in lumea virtuala Angry Birds. 
Toti participantii sunt rasplatiti cu diplome, pentru ca au acceptat provocarea Angry Birds si s-au distrat alaturi de mascotele oficiale.

Galerie Foto

IMTM_(2).JPG
angry birds
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1125 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006398 (s)