News Flash:

Andrei de la Alb Negru va de veni tatic

16 Octombrie 2016
1537 Vizualizari | 0 Comentarii
andrei alb negru
Bucurie mare in viata unui cunoscut cantaret de la noi. Andrei de la Alb Negru va deveni tatic. Iubita lui, Antonia, este insarcinata si extrem de fericita ca va deveni mamica.
Cei doi iubareti se pregatesc pentru cel mai important moment din viata lor, scrie Spy News. Andrei nu a dorit sa vorbeasca pana acum despre acest eveniment din viata sa si a ales sa isi protejeze relatia de ochii curiosilor, mai ales de paparazzi.
„Inca nu vrem sa vorbim despre, dar mare lucru nu-i de spus. Ca in toate sarcinile, stari de rau si tot tacamul,” ne spune Antonia, iubita artistului, noteaza site-ul mai sus amintit.
Blonda din viata artistului sustine ca presa a botezat-o gresit. Femeia a marturisit ca i s-a spus Alexandra, desi pe ea o cheama Antonia. Andrei Stefanescu este membru al trupei Alb-Negru, alaturi de Kamara. Acesta a devenit cunoscut pentru hit-urile trupei pe care o reprezinta, insa presa tabloida a urmarit indeaproape si relatia solistului cu cantareata Sylvia, cunoscuta pentru featuringule sale cu DJ Ryno.
Alb-Negru este unul din cele mai cunoscute boy-band-uri de la noi. Cei doi artisti au debutat in anul 2004 la Festivalul de la Mamaia, unde au revenit dupa doi ani cu piesa „Hello” (Muza mea), castigand premiul de excelenta artistica „Madalin Voicu”. Cei doi au participat in 2007 la Eurovision, alaturi de Todomondo, unde au obtinut locul 13 din 41 de pozitii.

tatic insarcinata
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1100 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004523 (s)