News Flash:

Andrei Chiliman, ridicat de procurorii DNA de pe aeroport

18 Iunie 2015
1227 Vizualizari | 0 Comentarii
andrei chiliman0
Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, suspectat de procurorii DNA de fapte de coruptie, s-a intors, joi dupa-amiaza, de la Bruxelles, el fiind ridicat de anchetatori de pe Aeroportul "Henri Coanda", pentru a fi dus la audieri la DNA Ploiesti.
Andrei Chiliman a fost adus la DNA Ploiesti, in jurul orei 15.50, cu o duba a Jandarmeriei, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Chiliman a intrat in sediul DNA fara sa faca declaratii, el spunand doar ca va discuta cu jurnalistii la iesire.
UPDATE Andrei Chiliman, ridicat de procurorii DNA de pe aeroport
Intrebat, la iesirea din aeroport, despre acuzatiile care ii sunt aduse de catre procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA), Chiliman a raspuns: "Nu am facut niciodata asa ceva".
Intreabat daca se asteapta sa fie retinut, Chiliman a raspuns: Orice e posibil.
Andrei Chiliman a fost urcat apoi intr-o duba a Politiei, cu care va fi dus la DNA Ploiesti, pentru a fi audiat in dosarul in care este suspectat de trafic de influenta si de alte fapte de coruptie, in aceeasi cauza fiind cercetat si Iulian Hertanu, cumnatul premierului Victor Ponta.
Primarul Sectorului 1 a venit, joi, de la Bruxelles, unde a participat la ceremonia de decernare a premiului "Roger Léron 2015", acordat pentru contributia adusa la dezvoltarea surselor de energie durabila in UE, edilul fiind unul dintre cei nominalizati, alaturi de reprezentantii Austriei, Suediei si Irlandei. Premiul, decernat de catre Federatia Europeana a Agentiilor si Regiunilor pentru Energie si Mediu (FEDARENE), la care s-au inscris 12 state UE, a fost castigat de reprezentantul Austriei. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1253 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006491 (s)