News Flash:

Andrei Chiliman ramane sub control judiciar

25 Iunie 2015
1032 Vizualizari | 0 Comentarii
andrei chiliman
Andrei Chiliman, Vlad Moisescu, Ioana Costescu si Ion Brad raman cu masura controlului judiciar, dupa ce ICCJ a respins, joi, contestatia DNA, in dosarul privind atribuirea preferentiala de lucrari unor firme de la care acestia ar fi primit "comisioane" de 10% din valoarea contractelor incheiate.
Judecatorii Inaltei Curti de Casatie si Justitie au mentinut astfel decizia luata in 19 iunie, respingand atat cererea procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie de arestare preventiva a lui Chiliman, Moisescu, Costescu si Brad, cat si cererea acestora de revocare a masurii preventive.
Decizia este definitiva, astfel ca cei patru vor fi cercetati sub control judiciar. In perioada in care se vor afla sub control judiciar, Chiliman, Moisescu, Costescu si Brad au interdictie sa paraseasca tara fara incuviintarea procurorilor si sunt obligati sa se prezinte la politie in zilele stabilite prin programul de supraveghere, dar si la procurori si in fata instantei, ori de cate ori sunt chemati, precum si sa anunte daca isi schimba locuintele.
Fostul trezorier al PNL Vlad Moisescu si consiliera personala a lui Andrei Chiliman, Ioana Costescu, sunt acuzati de constituire a unui grup infractional organizat si trafic de influenta, iar primarul suspendat Andrei Chiliman si consilierul local al Sectorului 1 Ion Brad, de constituirea a unui grup infractional organizat si complicitate la trafic de influenta. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1119 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004587 (s)