News Flash:

Andreea Tonciu, surprinsa fara machiaj imediat dupa nunta. Iata cum arata defapt!

7 Septembrie 2016
1731 Vizualizari | 0 Comentarii
tonciu machiaj
Viata Andreei Tonciu s-a schimbat intr-un ritm ametitor in ultimii doi ani. Dupa ce relatia cu Mitea a esuat definitiv si iremediabil dupa mai multe impacari cu nabadai, bruneta l-a cunoscut pe Daniel Niculescu, iar povestea lor de dragoste a avansat rapid: s-au mutat impreuna dupa cateva saptamani, apoi si-au unit destinele, afland si ca bruneta va aduce pe lume primul ei copil.
Desi nu a avut deloc o sarcina usoara, iar nasterea a fost si ea cu probleme, Andreea Tonciu a luptat din rasputeri si a adus pe lume o fetita, pe nume Rebecca, pe care o adora din suflet, mai ales ca este unicul ei copil. Zilele acestea insa, Tonciu a riscat mult pentru ca a organizat vineri, 2 septembrie, botezul fetitei, iar duminica, 4 septembrie, a imbracat in sfarsit rochia de mireasa. Desi initial le stabilise pe amandoua in aceeasi zi, cel mai probabil si-a dat seama ca o astfel de zi ar fi istovitoare.
Chiar si asa, bruneta si-a consumat toata energia dupa un asemenea weekend, drept dovada filmarea in care Andreea Tonciu a aparut asa cum este foarte rar vazuta de public: nearanjata, 100% naturala, dar si extrem de obosita. Cu cearcane, grabita sa intre rapid la salon pentru “reparatiile” necesare tenului afectat de lipsa somnului, agitatie si machiaj excesiv, Andreea a mai reusit totusi sa glumeasca, avertizand cu zambetul pe buze ca nu isi doreste sa fie filmata “cu fata asta”.
Chiar si asa, totul a iesit impecabil, iar rochia ei a facut furori, la fel ca prezenta celor doi nasi: Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf, cei care au fost si foarte generosi cu finii lor. Andreea Tonciu si sotul ei, Daniel, sunt foarte fericiti si impliniti, reusind sa se descurce perfect pentru a avea grija de fetita, dar si cu toata nebunia din ziua cea mare in care au spus in sfarsit un “Da!” hotarat si in fata altarului.

mitea nasterea nearanjata naturala obosita fata
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1300 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005537 (s)