News Flash:

Andreea Paul: "Ministrul Teodorovici s-a hotarat sa barbiereasca bacsisul cu lingura de lemn"

5 Mai 2015
1165 Vizualizari | 0 Comentarii
Eugen Teodorovici
Prim-vicepresedintele PNL Andreea Paul a declarat, marti, in legatura cu afirmatiile ministrului Finantelor potrivit carora "cine vrea sa dea bacsis baiatului care aduce pizza merge la unitate pentru bon fiscal", ca "ministrul s-a hotarat sa barbiereasca bacsisul cu lingura de lemn".

"Aberatiile guvernului Ponta au depasit orice imaginatie. Dupa ce a decis sa fim singura tara din lume care taie doua bonuri fiscale pentru o singura plata, ministrul Teodorovici s-a hotarat sa barbiereasca bacsisul cu lingura de lemn. Persoanele care livreaza pizza la domiciliu sau la birou pot primi un bacsis, dar numai daca este lasat la firma unde acestea lucreaza, cumparatorul avand obligatia sa se deplaseze la acea locatie pentru a le fi eliberat bonul fiscal, considera ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici. Culmea penibilului birocrat nu prea inteligent!", a spus Andreea Paul.
Ea s-a intrebat de ce nu este suficienta emiterea unui singur bon fiscal pe care sa fie trecut si bacsisul, aratand ca Guvernul "goneste dupa chilipiruri" si "marii evazionisti zburda nestingheriti".
"De ce nu e suficienta emiterea unui singur bon fiscal pe care sa fie trecut si bacsisul, asa cum se intampla in toate tarile civilizate?! De ce goneste guvernul dupa chilipiruri - bacsisul la pizza la domiciliu - cand marii evazionisti zburda nestingheriti si cand avem de-a face cu un guvern incapabil sa cheltuie eficient banii colectati pentru educatie, sanatate si drumuri, dar ramane cu banii excedentari la buget?! Competitia e, in orice caz, foarte dura intre ministrul «usturoi», ministrul «tablou» si ministrul «pizza fiscala»", a adaugat deputatul PNL.
Persoanele care livreaza pizza la domiciliu sau la birou pot primi un bacsis, dar numai daca este lasat la firma unde acestea lucreaza, cumparatorul avand obligatia sa se deplaseze la acea locatie pentru a le fi eliberat bonul fiscal, a afirmat, luni, ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici.
El a raspuns astfel intrebat de presa cum este fiscalizat bacisul dat celor care livreaza pizza.
"Daca eu vreau sa dau bacsis baiatului care imi aduce pizza, cum rezolv, domnule ministru ?", l-a intrebat un jurnalist pe ministru, acesta explicandu-i ca, daca este multimit de "gustul si serviciile prestate", ii poate da bacsis.
Intrebat insa in continuare cum poate fi dat acestuia bacsis fara sa primeasca bon fiscal, ministrul a raspuns: "Daca doriti sa lasati un bacsis, mergeti la unitatea respectiva, iar acolo, pe casa, bate bonul fiscal, bacsisul respectiv, si asta este. Sau cu taxiul, vreti sa ma intrebati si de taxiuri, daca mergeti cu taxi?".
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1248 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004951 (s)