News Flash:

Andreea Marin, prima reactie despre noul iubit. Vedeta se marita!?! „Este cu 5 ani mai tanar. Are si el…”! Cine este barbatul misterios

16 August 2017
1989 Vizualizari | 0 Comentarii
andreea
Andreea Marin, prima reactie dupa ce s-a spus ca se marita a 4-a oara! Viitorul sot se pare ca ar fi mai tanar cu 5 ani ca ea!
Carmen Harra a facut de curand o noua prezicere rasunatoare. Ea a anuntat ca Andreea Marin se va casatori, ajungand astfel sa bifeze cel de-al patrulea mariaj al sau.
Carmen Harra sustine ca fericitul eveniment va avea loc cat de carand, Andreea Marin urmand sa ii spuna “Da” si sa isi lege destinul de un barbat cu 5 ani mai mic decat ea si care are doi copii dintr-o relatie anterioara.
Totodata, Carmen Harra a explicat si de ce mariajul Andreei Marin a fost un esec, vorbind despre diferentele dintre vedeta tv si fostul sot, terapeutul Tuncay Ozturk.
„Daca venea la mine, nu se mai casatorea. Se casatorea cu unul mai bun. Am spus ca vor rezista pana la trei ani, dar au stat impreuna doi ani si noua luni. De acum nu mai fac nicio predictie ca sa nu mai supar pe nimeni.
Erau foarte multe elemente de incompatibilitate si nu e vorba de varsta, de religie, de conceptii de viata. El arata foarte matur, e un barbat foarte bine crescut. Ea a actionat sentimental, s-a casatorit in disperare. (…) Andreea ai sa te recasatoresti cu un barbat mai mic cu cinci ani decat tine, care e si el divortat si are doi copii”, a spus clarvazatoarea.
Contactata de WOWbiz.ro, Andreea Marin a ales sa pastreze discretia si sa nu ofere informatii despre viata sa sentimentala. “Nu comentez”, a spus vedeta tv, marind misterul care se invarte in jurul vietii sale private.

andreea marin carmen harra
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1160 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005894 (s)