News Flash:

Andreea Mantea il paraseste pe Madalin Ionescu

17 Iulie 2016
2599 Vizualizari | 0 Comentarii
andreea mantea emisiune
Andreea Mantea a primit o propunere fabuloasa: un cunoscut producator de la Holywood i-a oferit rolul principal intr-un film, iar bruneta ar trebui sa apara alaturi de actori celebri.
 
De cand si-a asociat imaginea cu parfumeria.ro, site-ul de shopping nr.1 al vedetelor, lui Mantea ii merge din ce in ce mai bine si pe plan profesional. Bruneta a fost contactata de o buna prietena de-a ei, o cunoscuta producatoare de film stabilita in America, iar aceasta i-a propus sa apara in film alaturi de Brian Flaccus, un star de la Holywood. Acesta are la activ mai multe  filme si a jucat alaturi de Gerard Butler, Richard Gere sau Uma Thurman in ” Filmul 43: Scandalos”. Potrivit unor apropiati ai prezentatoarei tv, aceasta ar urma sa sa joace rolul unei agente CIA care se infiltreaza intr-o retea de trafic de droguri si ar trebui sa plece in America inainte de Craciun.
Mantea a fost incantata in momentul in care a primit oferta, iar apropiatii ei au declarat pentru CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din Romania, ca visul ei de mica era sa apara intr-un film. Acestia au sfatuit-o sa accepte si i-au spus ca este trenul vietii ei. Andreea se gandeste ce sa faca, si asta pentru ca are un contract gras la Kanal D, acolo unde prezinta o emisiune, dar este si foarte atasata de colegii ei. Se gandeste si la copilul ei de care va trebui sa se desparta pe perioda filmarilor. Ramane de vazut ce decizie va lua bruneta, timp de gandire are. Detalii vezi aici.

andreea mantea holywood
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1168 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006241 (s)