News Flash:

Anchetatorii au parasit locul prabusirii avionului Germanwings, dupa ce au colectat toate dovezile

5 Aprilie 2015
1310 Vizualizari | 1 Comentarii
Anchetatorii au colectat toate dovezile importante de la locul prabusirii avionului Germanwings, in Alpii francezi, si au parasit zona, a declarat un oficial din cadrul Jandarmeriei franceze, citat de CNN.
Anchetatorii nu sunt asteptati sa mai revina la locul catastrofei, a precizat sambata capitanul Yves Naffrechoux, din cadrul Jandarmeriei franceze. "Toti anchetatorii politiei au parasit locul prabusirii. A mai ramas doar o companie privata de securitate care asigura paza in zona prabusirii, pentru ca nimeni sa nu mearga acolo", a adaugat el.
Compania de securitate va pazi locul tragediei pana cand toate fragmentele epavei vor fi colectate si transportate intr-un loc sigur, pentru a putea fi analizate daca va fi nevoie, a mai afirmat acesta.
Anchetatorii au gasit joi cea de-a doua cutie neagra a avionului Germanwings, care inregistreaza parametrii zborului pana in momentul prabusirii. Dupa analizarea datelor, expertii vor putea determina circumstantele prabusirii aeronavei. Prima cutie neagra - cea care contine conversatiile echipajului - a fost gasita la scurt timp dupa prabusire, iar datele pot fi recuperate si utilizate, in pofida avariilor.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1263 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006116 (s)