News Flash:

Ancheta noua in dosarul "Gala Bute"

16 Februarie 2017
1249 Vizualizari | 0 Comentarii
elena udrea4
Ana Maria Topoliceanu, fosta sefa a a Companiei Nationale de Investitii, este audiata joi la Directia Nationala Anticoruptie, anunta Antena 3. Audierea vine la o zi dupa ce Elena Udrea a depus o expertiza psiho-legala intocmita de profesorul Tudorel Butoi, care ar arata ca declaratiile date impotriva ei sunt mincinoase.


Udrea a explicat ca nu a fost supusa detectorului cu minciuni, ci au fost analizate declaratiile date de ea in dosar, precum si cele ale denuntatorilor Gheorghe Nastasia si Ana Maria Topoliceanu.


Elena Udrea a fost trimisa in judecata pe 21 aprilie 2015 in dosarul "Gala Bute", fiind acuzata de savarsirea a trei infractiuni de luare de mita, abuz in serviciu si tentativa la folosirea de documente ori declaratii false, inexacte sau incomplete pentru obtinerea pe nedrept de fonduri europene.


In dosar au mai fost deferiti justitiei si fostul ministru al Economiei Ion Ariton, fostul presedinte al FRB Rudel Obreja, Tudor Breazu — administratorul terenurilor de la Nana detinute de Elena Udrea, Stefan Lungu — fost consilier al Elenei Udrea, Gheorghe Nastasia — fost secretar general in Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Ana Maria Topoliceanu — fost director al Companiei Nationale de Investitii, Dragos Marius Botoroaga — administratorul unei firme.


Potrivit DNA, Udrea ar fi coordonat un sistem prin care persoane apropiate ei, si anume Lungu, Topoliceanu, Nastasia si Breazu, au primit, cu stiinta sa, sume de bani de la reprezentantii unor societati comerciale pentru a le garanta plata la timp a lucrarilor finantate de ministerul pe care il conducea.

elena udrea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1250 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005203 (s)