News Flash:

Ancheta la un liceu din Gorj, dupa ce doi baieti ar fi intretinut relatii sexuale in curtea scolii. Imaginile surprinse de colegi au ajuns apoi pe Internet

16 Aprilie 2018
1114 Vizualizari | 0 Comentarii
257482760 T

Politia Gorj a inceput o ancheta dupa ce doi elevi in varsta de 11, respectiv 13 ani de la Liceul Tehnologic Rosia de Amaradia au fost filmati in timp ce intretineau relatii sexuale, intr-o magazie din curtea scolii. Imaginile surprinse de doi colegi au fost postate pe Internet.
Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Gorj, Andrei Lazar, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, ca protagonistii scenei sunt doi baieti de 11, respectiv 13 ani, elevi ai Liceului Tehnologic Rosia de Amaradia.

Minorii au fost filmati de alti doi tineri de 14 ani in timp ce intretineau relatii sexuale, intr-un depozit de lemne din curtea scolii, in timpul orelor de curs de la care au lipsit. Ancheta este coordonata de procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism Gorj.

”Politistii din cadrul Postului de Politie Rosia de Amaradia s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul ca doi elevi ai liceului din localitate au intretinut raporturi sexuale in curtea liceului. Actul sexual a fost filmat de catre alti elevi si publicat pe o retea de socializare. Politistii au sesizat DIICOT- Biroul Teritorial Gorj, care a preluat dosarul, iar cercetarile continua pentru stabilirea cu exactitate a imprejurarilor comiterii faptei. In cauza s-a intocmit dosar penal pentru infractiuni de act sexual cu un minor si pornografie infantila”, a declarat Andrei Lazar.
Totodata, si Inspectoratul Scolar Gorj a inceput o ancheta in acest caz.

”A plecat inspectorul de sector acolo. Prima interventie de urgenta a fost solicitarea sprijinului unui consilier psihologic pentru toti elevii din acel liceu, pentru ca in primul rand este o drama. Vor fi si sanctiuni scolare, dar copiii trebuie sa fie sprijiniti. Unul dintre copii a fost preluat de Protectia Copilului deja, pentru ca se afla la tatal lui, iar tatal nu a facut dovada ca l-a preocupat copilul. Si cei care au filmat vor fi sanctionati, vor fi si consiliati de urgenta”, a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, purtatorul de cuvant al ISJ Gorj, Georgeta Popescu.

Primarul din localitate sustine ca minorii ar fi mimat un act sexual, dupa ce colegii mai mari, care i-au filmat, le-ar fi promis mai multe bunuri.

”Este regretabil. Din discutiile pe care le-am avut cu directoarea, cu parintii celor care au filmat a reiesit faptul ca doar au mimat un act sexual, in baza unor promisiuni. Cei care au filmat le-au facut o promisiune ca, daca pun in aplicare o astfel de scena, unul va primi doua tigari, celalalt un telefon. A fost o chestiune mai mult ca o joaca, dar fara sa constientizeze care este efectul. Protagonistul scenei fierbinti, unul dintre ei, chiar a fost plasat intr-un centru de plasament cu o zi inainte de a se afla, probabil s-a intamplat cu o zi inainte de a fi luat de cei de la protectie, tocmai pentru ca provine dintr-o familie dezorganizata, copilul dormea pe unde apuca si am luat hotararea sa il plasam intr-un centru din localitate”, a spus Liviu Cotojman, primarul comunei Rosia de Amaradia.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1123 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004670 (s)