News Flash:

Ancheta la arestul Politiei Mehedinti dupa sinuciderea unui arestat preventiv in celula

28 Septembrie 2016
1044 Vizualizari | 0 Comentarii
detinut spanzurat
Avocatul Poporului a demarat o ancheta la Centrul de Retinere si Arestare Preventiva din cadrul Politiei Mehedinti, dupa ce un arestat preventiv s-a sinucis in celula. 
Potrivit unui comunicat remis AGERPRES, Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu dupa aparitia in presa locala din Mehedinti a cazului. 
'In articol se mentiona faptul ca un timisorean arestat preventiv pentru mai multe furturi s-a spanzurat in arestul Inspectoratului de Politie Judetean Mehedinti cu sireturile de la incaltaminte. Avea varsta de 32 de ani, era recidivist si a fost retinut de politistii din Targu Jiu, pentru ca ar fi sustras bunuri si bani din doua autoturisme. Conform relatarilor din presa, in urma legitimarii, dupa retinerea sa de catre politistii din Targu Jiu, a fost identificat in baza de date, constatandu-se ca figura cu mandat de arestare preventiva emis de I.P.J. Mehedinti, pentru savarsirea aceluiasi gen de actiuni. Dupa retinere a fost predat sub escorta si transferat in arestul C.R.A.P. Mehedinti, unde a fost gasit spanzurat de gratiile de la fereastra celulei, in data de 5 septembrie 2016', se arata in comunicatul de presa al Avocatului Poporului. 
Potrivit Avocatului Poporului, in materialul din presa din Mehedinti se mai preciza ca Parchetul de pe langa Judecatoria Drobeta-Turnu Severin a deschis un dosar penal pentru neglijenta in serviciu. Aceleasi surse mentionau ca persoana privata de libertate care s-a sinucis era cunoscuta cu antecedente penale, ispasind o pedeapsa de trei ani, fiind eliberata in data de 28 aprilie 2016, data dupa care a inceput din nou sa comita furturi. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1222 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005682 (s)